Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.79 secunde)
Anuntul a fost facut marti de catre viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, intr-o conferinta de presa. In aceeasi conferinta si primarul conservator Gheorghe Ile PC a spus ca atat el, cat si consilierii locali, vor trece la PDL dupa expirarea mandatului.
- luni) la conferinta de presa. Va veni la urmatoarea conferinta de presa", declara luni Ion Stefan. Potrivit informatiilor pe care le detinem, Marius Stan era luni in tara, ceea ce ridica astfel semne de intrebare in privinta declaratiei lui Ion Stefan.
Si Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca PSD are un candidat surpriza la Primaria Capitalei, in afara de el si de Sorin Oprescu, care sunt in pozitia de posibili candidati.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Directorul IPP, Violeta Alexandru, a explicat, intr-o conferinta de presa, ca s-a optat pentru Sectorul 4 deoarece, potrivit rezultatelor monitorizarii realizate de institut, consilierii locali din acest sector au avut cea mai slaba activitate in perioada 2004 - 2007.
Au fost constructive", a spus Putin, într-o conferinta de presa ce a urmat celor 90 de minute de discutii cu presedintele american si cu alti lideri din NATO. ... "Pozitiv este faptul ca îngrijorarile noastre legate de asigurarea propriei securitati au fost ascultate", a spus Putin la conferinta de presa.
Presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, deputatul Ioan Turc, a declarat vineri intr-o conferinta de presa, ca Guvernul a alocat lacasurilor de cult din judet peste 350.000 de lei, bani cu care parohiile sa-si finalizeze lucrarile incepute sau sa-si plateasca anumite cheltuieli.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Acestia au convocat o conferinta de presa rapida in cadrul careia au declarat ca, in urma rezultatelor numaratorii paralele pe care a facut-o PSD, Eugen Chebac a iesit invingator in cursa pentru fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).
Mihai Bar a mai declarat ca se va organiza o conferinta la nivel judetean pentru alegerea noii structuri de conducere si ca nu stie inca daca va mai candida pentru vreun post.
Presedintele unei filiale judetene poate fi revocat doar de Conferinta Judeteana, forul in care a si fost ales", spune Mihai Bar. ... El a precizat, intr-o conferinta de presa, ca CEx a luat act de demisiile de onoare ale liderilor organizatiilor judetene din Mures, Neamt, Arad, Alba si Giurgiu.
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin.
Desi conferinta extraordinara la nivel de judet nu a avut inca loc, pesedistii sustin ca in filiala judeteana vor fi schimbari majore si ca unele nume mai putin cunoscute pe plan judetean vor fi scoase in fata.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
proximativ 20 de membri ai Organizatiei de Tineret a PD-L Constanta au organizat joi o conferinta de presa in fata sediului filialei judetene a partidului, pentru a-si exprima solidaritatea cu cei zece membri exclusi din partid, dar si cu alti colegi amenintati cu excluderea.
De asemenea, s-a decis sanctionarea cu demiterea din BPJ a primarului orasului Ovidiu, Dumitru Bocai, pentru ca a sustinut o conferinta de presa prin care "a incalcat statutul", a spus Ion Popescu, si Costica Avatavului (consilier local in Eforie, dar care oricum nu mai facea parte din BPJ).
"Conferinta Organizatiei PNTCD a municipiului Bucuresti retrage sprijinul politic urmatorilor membri PNTCD din Bucuresti:
In cadrul unei intalniri de ieri de la Bucuresti, liderii nationali ai PSD le-au comunicat pesedistilor bihoreni ca "o conferinta judeteana, cum isi dorea Mihai Bar, poate avea loc doar dupa ce lucrurile in filiala vor fi puse la punct".
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a depus lista de candidati marti, la ora 12.00, dupa ce a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat fiecare candidat in parte.
google-analytics.com