Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.70 secunde)
"Pe 24 Noiembrie, am participat la Conferinta "The Economist" din Bucuresti.
Dar suntem caliti, nimic nu ne mai impresioneaza in privinta asta", a declarat Solomon intr-o conferinta de presa sustinuta joi.
Dar suntem caliti, nimic nu ne mai impresioneaza in privinta asta", a declarat Solomon intr-o conferinta de presa sustinuta joi.
Dar suntem caliti, nimic nu ne mai impresioneaza in privinta asta", a declarat Solomon intr-o conferinta de presa sustinuta joi.
Nu poti sa te ascunzi la nesfarsit in spatele unor greseli ale subordonatilor, nu poti sa nu-ti asumi ceea ce ai semnat, nu poti sa iesi acum o luna si sa spui ca situatia este rezolvata pentru un an, ca sa aflam acum ca e rezolvata pentru doua luni si sa ne razgandim, sa gasim alte solutii din astea miraculoase, salvatoare, in care eu personal nu mai cred", a declarat in conferinta de presa de ieri Flavius Sirop.
Am demisionat din motive personale, legate de o serie de analize pe linie de sanatate pe care trebuie sa le fac, dar si din cauza lipsei de strategie si de colaborare in plan judetean cu PDL", a declarat Morega, intr-o conferinta de presa.
Victor Ponta participa la reuniunea liderilor socialisti europeni de sustinere a candidatului prezidential francez Victor Ponta, presedintele PSD, participa in aceste zile la conferinta "Renasterea Europei in viziunea stangii moderne", care se desfasoara la Paris.
‘Ochiurile plasei (USL, n.r.) sunt destul de mici‘, a decalarat Ponta, Joi, intr-o conferinta de presa.
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) are drept prioritate zero aderarea Romaniei la spatiul Schengen, a afirmat, azi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort Ioan Rus, citat de Agerpres."Avem prioritate zero Schengen-ul.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Guvernului a explicat situatia resurselor bugetare si, dupa cum a spus Victor Ponta, "ceea ce orice cetatean civilizat, dintr-o tara civilizata, dintr-o tara cu o democratie spre care ne uitam de fiecare data, trebuie sa cunoasca, despre modul in care se strang la bugetul public banii din taxele, impozitele, veniturile lor personale si modul in care acesti bani sunt cheltuiti de catre cei care in mod vremelnic, prin vointa exprimata democratic la alegeri, sunt in conducerea Executivului".
In 1999 cand a fost razboiul din Kosovo, un frate al domnului Tokes care traieste in Targu-Mures a spus clar intr-o conferinta publica; ... Iata ca foarte multe lucruri se leaga si revin la ceea ce-am spus la Conferinta de la Targu-Mures.
- Cand Victor Ponta a plecat in Turneul asiatic, presedintele a iesit imediat in conferinta de presa cu atacuri pe tema Nabucco.
Antonescu raspunde politicos aberatiilor lui Basescu Principalele declaratii ale liderului liberal Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut o conferinta de presa, la sediul central al partidului din Bulevardul Aviatorilor, la putin timp dupa conferinta presedintelui Basescu.
"Domnul presedinte se afla la o conferinta de presa si avea dreptul sa spuna ca nu comentez intrebarea dumneavoastra sau nu doresc sa raspund la intrebarea dumneavoastra si sa treaca mai departe. O permite regula dialogului intr-o conferinta de presa sa faca asta.
Dupa intrevederea cu delegatia din Republica Kazahstan, am participat la Conferinta cu tema Adunarea Poporului din Kazahstan â€" Modelul unitatii si armoniei interetnice, conferinta organizata in parteneriat cu Camera Deputatilor, Ambasada Republicii Kazahstan in Romania si Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica.
Dupa rezultatul Corpului de Control, dl Matache va organiza o conferinta de presa pentru a explica public cauzele care au dus la aceasta situatie.
Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
Banca Nationala a Romaniei nu este obligata sa asigure stabilitatea cursului, a declarat ieri intr-o conferinta de presa, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, raspunzind astfel acuzatiilor exportatorilor.
Exercitiul guvernarii va fi unitar, pentru ca va fi structurat in functie de agenda europeana a Romaniei”, a subliniat seful Executivului, la conferinta de presa de ieri de la Palatul Victoria.
Ministrul Ungureanu dezminte afirmatiile din raport Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de a pleca spre New York, la Consiliul de Securitate. La conferinta, ministrul de Externe a explicat cum trebuie interpretat raportul ONU privind programul “Petrol contra hrana”.
google-analytics.com