Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (2.88 secunde)
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Securitatea si sanatatea in munca - preocuparea noastra, a tuturor.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Chiar daca in nenumarate rinduri s-a spus ca romanii nu se prea omoara cu munca, asa cum vedeam ca o fac altii din Vest sau de prin Japonia, ori China, iata ca si la noi a inceput sa se moara de munca.
Pentru ca parintii lucreaza din ce în ce mai mult, firmele care se preocupa de supravegherea si îngrijirea copiilor pot avea succes într-un timp foarte scurt. Un exemplu în acest sens este SC AL_MAN SRL, o societate al carui domeniu de activitate îl reprezinta oferirea de servicii full-time si part-time de îngrijire a copiilor, supraveghere de lectii si îngrijire de batrâni la domiciliu sau la spital.
Constructorii spun ca sunt nevoiti sa scumpeasca manopera pentru a plati mai bine angajatii, care altfel ar pleca la munca in strainatate. Salariul mediu in constructii ar putea creste de la 250 la 500 de euro.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
In Romania au intrat anul trecut circa 4,144 miliarde de euro, suma din care Banca Nationala estimeaza ca 40% "nu au intrat pe cai legale", a declarat ieri directorul Directiei de Statistica din cadrul bancii centrale, Marian Mustareata.
Sumele importante trimise anual de cetatenii aflati la munca in strainatate, printre care si romani, contribuie la cresterea standardului de viata si stimuleaza investi-tiile populatiei in statele din estul Europei, potrivit unui raport al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), preluat de Reuters.
Multi romani s-au grabit zilele acestea sa obtina cardul european pentru a pleca la munca in strainatate.
Privatizarea Electroputere Craiova si a Automobile Craiova SA ar putea avea efecte nu numai asupra economiei locale, ci si asupra pietei imobiliare.Chiar daca în prezent privatizarea celor doua mari uzine din Craiova este înca în stadiul de „negociere“, potentialul impact al tranzactiilor asupra pietei imobiliare locale nu este de neglijat.
La nivel european, migratia fortei de munca in statele dezvoltate ia amploare. Astfel, cetatenii din statele europene care lucreaza in strainatate au trimis in 2006 in tarile de provenienta peste 50 de miliarde de dolari.
Guvernul s-a reunit luni dimineata, la ora 10.00, in sedinta speciala, pentru a aproba varianta finala a proiectului de modificare a Codului Muncii. ... Opozitia anunta motiune de cenzura, iar sindicatele incep de luni proteste in toata tara.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. Basescu a mentionat in acest sens redeschiderea minelor de suprafata. ... exista un risc major de revenire a recesiunii.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
google-analytics.com