Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (3.55 secunde)
La numai o zi dupa ce sindicatele au amenintat ca vor paraliza intreaga economie, organizand ample actiuni de protest, Codul Muncii “loveste“ din nou.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor. Iar prin angajarea unei singure persoane, se obtine suma de 10.000 RON.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Analiza conditiilor sociale existente ii determina pe conducatorii Sindicatului Minier din Cariera Jilt - Nord sa considere ca munca sindicala desfasurata pana in anul 2007 in aceasta directie poate fi incadrata la parametri de eficienta normala.
Gasirea unui loc de munca este un proces destul de anevoios pentru cei mai multi tineri. O data ce au fost acceptati, dar, dintr-un motiv sau altul, nu mai doresc acel loc de munca, este dreptul lor de a refuza.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
Desi pentru multi ar putea parea greu de crezut, autoritatile romane se pot compara, dintr-un anumit punct de vedere, cu cele germane sau franceze. Conform declaratiilor ministrului Muncii, Paul Pacuraru, tara noastra se numara printre statele europene care se confrunta cu lipsa fortei de munca.
Cu toate ca pare tentant si va aduce un venit în plus, în cazul în care nu va gestionati corect timpul, un al doilea loc de munca poate fi stresant, epuizant si va poate influenta în mod negativ pe mai multe planuri.
Casa de Cultura a Sindicatelor a gazduit miercuri dupa-amiaza adunarea generala extraordinara a sindicatului de la ArcelorMittal - Tubular Products, societate infiintata in anul 2007 in urma desprinderii sectiei de tevi sudate de la Uzina de Laminate Plate (ULP) din ograda Combinatului.
53/2003 - Codul muncii, prelungindu-se cu inca 2 ani, pana pe 31 decembrie 2010, obligatia angajatorilor privind completarea carnetelor de munca, cu mentinerea obligatiei completarii registrului general de evidenta a salariatilor.
De la inceputul anului si pana in prezent, in urma controalelor efectuate, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au depistat 64 de persoane care lucrau la negru.
pentru romani, 1 Mai a pierdut semnificatia de zi a muncii Circa jumatate dintre romani considera ca 1 Mai se sarbatorea mai frumos inainte de Revolutia din 1989 si ca in ultima vreme data respectiva nu mai are semnificatia de zi a muncii, releva un sondaj realizat de IRES.
Prevederile legilor de profil s-au schimbat cu o asemenea viteza incat niciodata nu se putea prevedea traiectoria pe care urmau sa se inscrie veniturile unui pensionabil. ... Din nefericire, Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.
Dificultatile absolventilor de a intra pe piata fortei de munca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Luna iunie nu este doar luna sfarsitului unui an scolar, dar reprezinta o noua generatie de tineri absolventi care intra intr-o noua etapa a vietii lor.
FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Facand astfel, in mod deliberat, un gest de fronda. Stiind bine ca adversarii ei o vor acuza de frivolitate. ... Si castigand, in schimb, o noua plasare pe prima pagina in cursa mediatica.
Exista o filozofie basesciana pe care poporul roman se chinuie sa o descifreze de 8 ani de zile, filozofie care ascunde niste adevaruri ale marelui mentor politic si filozof omniscient Traian Basescu.
google-analytics.com