Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (7.43 secunde)
Colegiul Director al PD a retras, in unanimitate, sprijinul politic lui Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu recomandand indirect organizatiilor de baza ale partidului in care sunt inscrisi sa-i dea afara.
Biroul Electoral Municipal a respins miercuri candidatura Laviniei Sandru pentru un mandat de deputat in colegiul 22 din Bucuresti, anunta Agerpres, citat de Hotnews.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii va intra, pana la sfarsitul anului, in posesia intregii arhive a fostei Securitati, nu doar a doua treimi, asa cum a decis CSAT, a declarat ieri seful CNSAS, Gheorghe Onisoru, postului de Radio Delta RFI.
Episodul Honorius Prigoana, felul in care a fost desemnat candidat in colegiul ramas liber prin plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR spune multe despre cum functioneaza partidul si care sunt valorile lui.
- Reprezentantii partidelor avand candidati inscrisi pentru colegiul 2 isi desfasoara campania electorala in R. Moldova, cu respectarea legilor in vigoare din Romania si din R.Moldova si in conformitate cu standardele europene si internationale, potrivit unor precizari ale MAE roman.
In cazul in care vor fi desemnati pentru o noua candidatura prin procedurile interne ale fiecarui partid membru al Aliantei, parlamentarii in functie vor avea prima optiune pentru candidatura in colegiul electoral in care au fost alesi in precedentele alegeri la termen sau partiale;
Coica, cadru didactic la Colegiul Medical Universitar al Universitatii de Vest "Vasile Goldis” - filiala Satu Mare si profesor la scoala Postliceala Sanitara de Stat.
Rectificare Tinand cont ca s-a oficializat si demisia din Senat a lui Mircea Cinteza (fostul senator PDL a optat pentru o functie la Colegiul medicilor), cvorumul de vot la Senat este de 68.
USL este si un succes electoral, obtinand victoria in colegiul Baia Mare si ducand practic la decizia Puterii de a nu mai organiza alegeri partiale desi sunt azi 7 colegii vacante.
Colegiul Director al PD a decis ieri convocarea Consiliului National de Coordonare (CNC) al PD la 7 mai 2005. Misiunea CNC va fi de a stabili data la care vor avea loc lucrarile Conventiei Nationale a partidului, in cadrul carora va fi aleasa noua conducere a democratilor.
El a castigat alegerile in 2008 in colegiul unde nu ne-am asteptat niciodata ca o sa pierdem. GdS: Despre PDL se spune acum, asa cum se spunea si despre PSD mai de mult respectand cromatica, ca este ciuma portocalie...
El a castigat alegerile in 2008 in colegiul unde nu ne-am asteptat niciodata ca o sa pierdem. GdS: Despre PDL se spune acum, asa cum se spunea si despre PSD mai de mult respectand cromatica, ca este ciuma portocalie...
Daca va trece de Camera Deputatilor, sistemul va fi aplicat la alegerile parlamentare din acest an si va aduce in Parlament candiatii clasati pe primul loc in colegiul unde candideaza.
Curtea Constitutionala a discutat, azi, sesizarea PDL in cazul legii privind sistemul uninominal de vot propusa de USL, care prevede ca vor fi alesi deputati si senatori cei care au castigat colegiul in care au candidat si prin care pragul electoral a fost eliminat.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; Horia Barna, scriitor, traducator; Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti;
In favoarea acestei teorii pledeaza si decizia de eliminare a articolului din statut care interzicea depunerea motiunilor de alta natura decat cea social-democrata - hotarare dezbatuta ieri in Colegiul Director al PD.
Inaintea alegerilor parlamentare, Chiliman s-a opus vehement candidaturii conservatorului Dumitru Pelican in colegiul 2 Senat, din sectorul 1. Pentru a se evita un scandal inainte de parlamentare, conducerea centrala i-a facut pe plac lui Chiliman si, dupa mai multe permutari, l-a plasat pe Pelican intr-un colegiu din sectorul 2.
De asemenea, in Colegiul Onorific de Conducere al acestei institutii au fost alesi: Gelu Ursu, Dorel Dan, Doru Lucan, Viorel Lascu, Dan Maier, Ioan Tulvan, Petru Tit si Moise Gut.
Anticipatele raman o optiune Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a precizat ca democratii au hotarat in Colegiul Director sa sustina declansarea alegerilor anticipate, la cateva zile dupa ce PNL luase aceasta hotarare in propriile foruri de conducere.
google-analytics.com