Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (6.68 secunde)
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
Horatiu Ioani, Fellow in Colegiul Regal Britanic de Neurochirurgie, Lector Clinic University of Sheffield, UK, are urmatoarele arii de expertiza:
Prefectul a intervenit cica pe linga Colegiul Medicilor, exasperat de directorii de institutii care isi iau concediu medical. Nu stiu ce mai poate face Colegiul, sa dea ucaz sa nu se mai dea concedii la directori, e cam greu.
Colegiul CNSAS nu va mai putea emite decizii de colaborare sau necolaborare cu Securitatea, iar rolul acestuia de instanta morala, cum a fost reglementat initial, va fi inlocuit cu unul de administrare si publicare a documentelor Securitatii. ... Aici, Colegiul CNSAS, prin unii dintre membrii sai, chiar a zbarcit-o.
Pana acum Colegiul Medicilor din Galati nu a luat nicio decizie finala in acest caz, desi a trecut mai bine de un an. ... Dar haide sa trecem de implicatiile emotionale si sa incercam sa judecam sec dupa principiile pe baza carora Colegiul Medicilor stabileste pedepsele.
Saptamana trecuta Colegiul National al Medicilor a avut de ales intre a lua masuri mai dure impotriva medicilor banuiti de malpraxis sau a lasa lucrurile asa cum erau.
Cat ia partidul, atat ia. Nu mai depinde de "colegiul meu, colegiul tau...". Repet: nu stiu ce ar fi mai bine... Uninominal sau liste?
Si cum in primele zile de campanie afisele erau razlete, mai putin tarcate, la locul lor, in colegiul in care respectivul din poze chiar candida, iata ca pe zi ce trece lucrurile devin din ce in ce mai complicate.
Si cum in primele zile de campanie afisele erau razlete, mai putin tarcate, la locul lor, in colegiul in care respectivul din poze chiar candida, iata ca pe zi ce trece lucrurile devin din ce in ce mai complicate.
daca o sa alegeti un parlamentar de alta culoare decat primarul sau primarii din colegiul respectiv, acolo va exista un "potential" de conflict.
De exemplu, la colegiul 25 din Drumul Taberei oferta este extrem de amuzanta, ca altfel nu o vedem, decat de ras.
-VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=ujmEQczVEFM -ARTICOL- http://www.argumentpress.ro/s-a-lansat-sunt-exclus-ca-art-films-tineri-frumosi-si-talentati-lideri-ai-mileniului-trei/ In 2016, am participat in cadrul concursului Gala Liceelor Calarasene reprezentand Colegiul Agricol Sandu Aldea, la sectiunea Film, realizand filmul care prezinta obiceiurile ai traditiile din aceasta zona, Scaloianul, acesta obtinand premiul III (Locul III " Colegiul Agricol Sandu Aldea " 8,66 puncte) in candrul acestui concurs.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Cele doua partide componente ale Aliantei D.A., PNL si PD, s-au intrunit ieri separat la Palatul Parlamentului in cadrul structurilor proprii de conducere, Delegatia Permanenta si, respectiv, Colegiul Director, pentru a adopta un document politic de sustinere a candidatului la Presedintie, Traian Basescu, in turul al doilea de scrutin.
CNC l-a desemnat pe Murgeanu dupa ce acesta a fost propus de catre Colegiul Director al PD pentru preluarea interimatului la conducerea Primariei Capitalei, pana la organizarea alegerilor pentru ocuparea functiei de primar general.
Este vorba de 71 de persoane parlamentare", a declarat Ladislau Csendes, membru in Colegiul CNSAS din partea UDMR. CNSAS ar trebui sa inceapa marti audierile in privinta primului lot de dosare de retea si de urmarire pe numele a 29 de politicieni.
Conducerea PD va prezenta la Colegiul Director al partidului de vineri o strategie privind scoaterea PC de la guvernare in aceasta luna, vicepresedintele democrat Ioan Oltean precizand Agentiei NewsIn ca intentia partidului este sprijinita de UDMR, dar respinsa de premier si de apropiatii sai.
Colegiul National "Fratii Buzesti" a fost gazda acestei intalniri de lucru a laborantilor din invatamantul doljean, care au dezbatut o serie de probleme legate de activitatea lor, de la protectia muncii la rolul laborantului in procesul de invatare-educare.
Colegiul CNSAS i-a solicitat ieri directorului SRI, Radu Timofte, sa-i fie predate arhiva fostei Securitati, instrumentele de evidenta ale acesteia si cladirea unde este depozitata.
Colegiul a luat aceasta decizie intrucat, desi numele i-a aparut pe o lista a ofiterilor acoperiti, nu exista alte acte care sa dovedeasca fara echivoc ca ar fi facut politie politica", au declarat surse CNSAS.
google-analytics.com