Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (8.88 secunde)
De asemenea, conform secretarului CNSAS, Constantin Buchet, colegiul va face un apel saptamana viitoare directorului SIE, Gheorghe Fulga, pentru a dispune transferul catre depozitele consiliului a tuturor dosarelor fostei Securitatii care nu vizeaza siguranta nationala.
- Profesorul Goddard, de la catedra lui de la Colegiul Clark, nu cunoaste relatia dintre actiune si reactiune, ca e nevoie de ceva mai bun decat vidul pentru a reactiona.
Imi pare rau, dar daca o iau asa, Alianta nu ii reprezinta pe medici, ci pe o parte care poate are niste interese, poate cineva vrea sa candideze la Colegiul Medicilor si ataca pe cineva care ii apara pe medici si sistemul.
Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
Eu stiu raspunsul - el insusi cu sprijinul membrilor PSD Prahova care l-au votat si al cetatenilor din colegiul sau care au decis cu un procent de peste 60% la alegeri.
Medicilor care au drept de lucru in Marea Britanie, de exemplu, sau in alta tara membra a Uniunii Europene, sa le fie automat recunoscut dreptul de libera practica in Romania, sa devina automat membrii in Colegiul Medicilor din Romania, fara formalitati suplimentare;
Tudor Constantin a fost si a ramas un indragostit de meleagurile natale, activand ca profesor de istorie la scolile gimnaziale din Ulmu, Gradistea, Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul Calarasi si la Colegiul National Barbu Stirbei din Calarasi, al carui titular a fost in perioada 2001 - 2017.
Istoria Luceafarului de 3 milimetri, cea mai mica carte in miniatura din Europa Putem aminti Biblioteca Centrala Universitara Mihai Eminescu, la care acesta a fost bibliotecar, dar si director in perioada 1884-1885, Colegiul National Mihai Eminescu, Muzeul Mihai Eminescu din Parcul Copou, teiul lui Eminescu din Parcul Copou, colectia personala Mihai Eminescu, care cuprinde 10.000 de piese, detinuta de Dumitru Grumazescu, proprietarul anticariatului de pe Strada Lapusneanu din Iasi reprezinta doar cateva dintre ele.
Partidul Democrat va nominaliza un membru in Colegiul CNSAS, pe locul ramas vacant in urma demisiei lui Dan Lazea, pentru acesta candidand trei persoane.
Fiindca mi-am luat acolo specializarea, am devenit fellow in Colegiul Regal Britanic, mai sus de atat nu prea mai aveam ce sa fac.
IN 2015, CÂND ERA IN SHEFFIELD, IN URMA UNUI EXAMEN, DEVINE FELLOW IN COLEGIUL REGAL BRITANIC - Dupa ce am devenit fellow, eram mai responsabilizat.
Mai mult, Vadim Tudor i-a cerut lui Claudiu Secasiu, potrivit unui comunicat de presa transmis ieri de PRM, sa cerceteze si faptul ca Dinescu a folosit Colegiul CNSAS pentru "o serie de activitati de tip mafiot".
In urma cu o zi, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca au sosit deja 29 de dosare declasificate care fac referire la politicieni.
Colegiul CNSAS a respins ieri contestatia inaintata de liderul conservator Dan Voiculescu prin care acesta cerea Colegiului sa reanalizeze dosarul sau de Securitate.
Colegiul Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii a stabilit ca din data de 22 august va incepe audierea politicienilor care au dosar la CNSAS.
Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
El precizeaza intr-o "scrisoare catre membri PNL si pentru cetatenii Romaniei" ca a fost audiat in 1999 de CNSAS, dupa care, in 2002, Colegiul a eliberat o adeverinta in care se precizeaza ca "dl Ioan Ghise nu a fost agent/colaborator al Securitatii ca politie politica".
El a declarat ca senatorul PD nu cunoaste legea si ca, potrivit legii Ticu (187/1999), CSAT nu avea competenta in secretizarea dosarelor, aceasta fiind decisa de catre Colegiul CNSAS si SRI.
Patru ani mai tarziu a absolvit Cursul International de Strategie si Economie a Apararii la Colegiul "George C. Marshall" din Germania, fiind numit comandant al Academiei Navale "Mircea cel Batran".
Colegiul CNSAS a dat in sedinta de ieri verdicte in cazul a zece persoane suspectate de colaborarea cu Securitatea, cinci dintre ele, toate pozitive, vizand politicieni din "lotul celor saptezeci si ceva", a declarat, dupa sedinta, Ladislau Csendes, membru al colegiului.
google-analytics.com