Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (4.75 secunde)
El a spus ca PD le-a cerut conservatorilor, la Colegiul Director al PD din aceasta saptamana, „sa-si defineasca pozitia“, in mod public si „sa stabileasca hotarul unde se asaza“.
In acest sens, Dumitru Cristea a anuntat ca, in cazul care va fi pus sa aleaga intre functia de director al Spitalului Clinic de Urgenta Galati si cea de sef la Colegiul Medicilor, va alege cea de-a doua calitate.
In colegiul pe care il reprezint in Parlament am mai facut vreo patru laptarii, care prelucreaza, fac produse de ferma, asa-zisele produse traditionale romanesti, specifice zonei de deal si munte din Neamt.
149, Grup Scolar Doamna Stanca, Grup Scolar Nichita Stanescu, Colegiul Tehnic Traian, Scoala nr. 74, Grupul Scolar de Industrie Alimentara Dumitru Motoc, Centrul Special nr.
De asemenea, colegiul a emis decizii de necolaborare pentru persoanele verificate sub rezerva intemeierii lor exclusiv pe documentele detinute.
Aceasta dupa ce Colegiul director al PD decisese sa recomande organizatiilor din care cei trei faceau parte sa ii excluda din partid.
Liberalii vor propune doi membri pentru Colegiul CNSAS, cel de-al doilea fiind Claudiu Secasiu, care face si in prezent parte din acest for.
a revazut-o, isi aminteste, dupa ce s-a mutat de pe Socola la Colegiul National. Ore in sir, au stat pe banca si-au tacut.
Colegiul Director al PD a adoptat chiar o rezolutie cu privire la Statutul parlamentarilor, considerand "inacceptabil" votul de joi din Parlament prin care s-au mentinut in Statut textele care le dau dreptul acestora la pensii de serviciu si la indemnizatii de somaj.
In 2004 a fost numit de Ion Iliescu membru in Colegiul National al Institutului Revolutiei Romane. La alegerile de la 30 noiembrie 2008, a obtinut cel de-al cincilea mandat in Parlament, devenind senator de Bucuresti din partea PSD.
La iesire, Ticu a fost oprit de salariatii CNSAS care i-au cerut sa nu paraseasca Colegiul. "De mult n-am mai trait un sentiment atat de cald si profund vazand simpatia spontana a mai tuturor salariatilor din CNSAS", a spus Dumitrescu, vizibil emotionat.
De altfel, inclinatia spre teologie (dupa Revolutia din decembrie 1989, mi-am trecut Masteratul, la Geneva, Colegiul Ecole du Maitre, cu teza Les Dons du Saint Esprit) are doua aspecte spirituale:
Democratii au alte tinte Neintelegerile din cadrul Aliantei D.A., generate de disputele pe modul de rezolvare a crizei din Colegiul CNSAS si a legii lustratiei, sunt ocolite de democrati prin focalizarea atentiei pe teme populare, referitoare la agenda populatiei.
Actul initiat de Guvern si aprobat de deputati instituie o extindere a categoriilor de functii publice verificate din oficiu de catre Colegiul pentru Studierea Arhivelor Securitatii si o definire mai clara a termenilor de "politie politica", "agent" si "colaborator" al politiei politice.
El a fost retinut pe motiv ca ar fi eliberat in perioada in care a condus Colegiul Pedagogic din Targu Jiu certificate de absolvire false pentru studenti si ca ar fi organizat cursuri care nu erau autorizate.
Aici functioneaza Serviciul de evidenta a populatiei, Colegiul medicilor si Universitatea populara Petre V. Hanes - Muzeul municipal Calarasi, inaugurat la 19 septembrie 2014 Post scriptum:
Ba mai mult, cele spuse de Ciuvica au intrat in atentia Colegiul CNSAS, care asteapta acum de la MApN documentele originale, pe baza carora se va putea verifica daca presedintele Traian Basescu a fost sau nu colaborator al Securitatii.
De asemenea, presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), precum si cei doi vicepresedinti au fost chemati la CNSAS, dar nici unul dintre ei nu s-a prezent personal la sediul institutiei. Colegiul CNSAS ar putea anunta chiar saptamana viitoare rezultatele reverificarilor presedintilor sau vicepresedintilor consiliilor judetene. (A.M.)
Mai mult, el a anuntat ca sambata va convoca Colegiul Director al PD pentru ca ministrii democrati sa prezinte un raport in fata partidului cu privire la temele integrarii in UE si parcursul ministerelor.
In Dolj vor ajunge aproximativ 18 miliarde, pentru cateva scoli cu probleme, care au nevoie de reparatii capitale, reabilitare si consolidare - Colegiul National 'Carol I', Grupul Scolar Transporturi Auto Craiova, Grupul Scolar 'Stefan Milcu' - Calafat, Scoala cu clasele I-VIII - Valea Lungului, Breasta, Scoala cu clasele I-VIII - Urzicuta", a precizat Hardau.
google-analytics.com