Caravana electorala in judetul Ilfov

• Deschiderea oficiala a campaniei electorale a fost precedata de un minunat spectacol artistic oferit de foarte talentatii copii din Voluntari, Clinceni, Domnesti si Bragadiru.

• Caravana electorala a Aliantei PSD-UNPR-PC a poposit si in Otopeni, unde oamenii au fost bucurosi sa o intalneasca pe marea campioana Gabriela Szabo. careia i-au promis sprijin in alegerile din 25 mai, la care actualul ministru al Tineretului si Sportului candideaza pentru un post de deputat in colegiul 4 Ilfov.

• Urmatoarea oprire a caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost orasul Buftea,
unde senatoarea Gabriela Firea si candidata pentru functia de deputat in colegiul 4 Ilfov, Gabriela Szabo, au luat pulsul "politic" al alegatorilor. Asa cum se asteptau Gabriela Szabo si Gabriela Firea, oamenii sunt foarte bine informati si au asteptari foarte clare din partea celor care ii reprezinta in Parlament.

• Si la Snagov, urmatoarea etapa a caravanei electorale, au gasit oameni frumosi si la suflet, si la modul de a gandi. Gabriela Szabo le-a promis oamenilor ca vor avea motive sa se mandreasca cu ea si in calitate de deputat, dupa ce atatia ani de-a randul i-a bucurat in calitate de sportiva.

Alte evenimente

• In Cretesti, comuna Vidra, jud Ilfov, senatoarea Gabriela Firea a fost impreuna cu secretarul de stat in Ministerul agriculturii, Daniel Botanoiu, pentru a informa legumicultorii ale caror culturi au fost afectate de grindina ca vor primi ajutor financiar de la Guvern in cel mai scurt timp.

• La startul "Crosului Tineretii - Gabriela Szabo" a tinut sa fie prezent si Ilie Nastase, pentru a le ura succes tuturor participantilor.

• La Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta, de Ziua Regalitatii, Principesa Margareta si Principele Radu au fost, ca in fiecare an, gazde exceptionale! Bun gust si rafinament, traditie si autenticitate! Intr-o lume tot mai relativa si mai globalizata, MS Regele Mihai ramane un reper absolut de traire romaneasca. Sa-i dedicam un gand bun de Ziua Regalitatii, simbolul unui trecut care ar trebui sa ne inspire viitorul - a notat pe blog senatoarea Gabriela Firea.

• La invitatia europarlamentarei Viorica Dancila, senatoarea Gabriela Firea a fost la Rosiorii de Vede, in jud Teleorman, la parada costumelor, organizata de liceele din judet, cu ocazia Zilei Europei. Un eveniment ce are o traditie de 9 ani si care se bucura de participarea, cu emotie si entuziasm, atat a elevilor, cat si a profesorilor, parintilor, bunicilor!

• Ziua Independentei Romaniei si Ziua Europei. Ce coincidenta mai fericita putea fi decat sa aniversam, in aceeasi zi, Independenta Romaniei si Uniunea Europeana?! La multi ani romani, la multi ani europeni, la multi ani romani-europeni!

Sursa: Blogul Gabrielei Firea