Cladirea situata pe str. Garii, impartita de Alianta Pensionarilor pentru Conciliere si Organizatia Judeteana a Partidului National Taranist Crestin Democrat, care este la ora actuala in litigiu cu Primaria, reprezinta in ultima perioada un subiect de disputa intre cele doua vecine. Astfel, in timp ce taranistii se plang de faptul ca Alianta Pensionarilor vrea sa le ia o bucata din sediu si ii tot ameninta cu fel de fel de biletele si le devasteaza afisele electorale, reprezentantii pensionarilor nu recunosc nimic, ba, mai mult, spun ca ei sunt sicanati de cei de la PNTCD pentru ca actualul lor presedinte, Constantin Telegan, le-a propus, pe cand era vicepresedinte la Partidul Verde, sa-si depuna adeziuni acolo, dar au refuzat.

"Avem probleme mari cu vecinii nostri din aceeasi curte. Este vorba de Alianta Pensionarilor. De cand sunt in aceasta curte, tot timpul ne tot canta cu jalba-n protap pe la primarul municipiului sa ne ia jumatate din sediu sau subsolul. Bineinteles ca nu vor avea nicio sansa pentru ca nu se poate acest lucru. Primesc tot timpul biletele prin usa prin care ma ameninta sa tot pun o tabla cu statia de autobuz la locul ei, pe care eu nu stiu daca am vazut-o si nu cred ca noi lucram la Transurb sa ne ocupam cu asa ceva", a amintit Telegan.

Totodata, Toader Cristea, seful Aliantei Pensionarilor, spune ca cei care fac sicane sunt chiar taranistii. "Noi nu le facem sicane. Suntem oameni batrani, nu puslamale. Sa aduca dovezi ca ii sicanam, noi avem dovezi ca ne-au taiat cu flexul placuta de la intrare si am gasit-o in sediul lor, si am chemat si Politia. Mai mult, noi stam in 30 de metri patrati, iar ei stau in 300 de metri patrati. Acum Telegan ne poarta pica pentru ca nu am vrut sa ne ducem la Partidul Verde", a spus Toader Cristea, contrariat de cele aflate de la reprezentantii PNTCD.