WOWBIZ.RO: Primul interviu al lui Dinu Patriciu dupa intoarcerea in Romania: "Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... zambeam, dar eram un schelet"

Dinu Patriciu a vorbit despre momentele prin care a trecut dupa ce a suferit transplantul de ficat.
Omul de afaceri a acordat un interviu la Romania TV, in care a vorbit despre perioada in care a fost internat in Austria.
"Am trecut printr-o incercare dificila, dar acum ma simt mult mai bine decat inainte si am foarte multe planuri de viitor. Am de gand sa traiesc inca o perioada (...) Ma uitam prin diverse tabloide la poze de-ale mele ajunse prin nu stiu ce intamplari in presa. Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... Zambeam, dar eram un schelet. Acum nu mai sunt (...) Trebuie sa ii ajuti pe doctori. Ei nu pot face nimic fara tine. Daca nu ai vointa de a face fizioterapie, exercitii fizice, alergare, nu ajungi un om intreg dupa o asemenea incercare.", a spus Patriciu.
"Nu stiu cum sa raspund la intrebarea cum privesc moartea. Nu stiu, pentru ca eram motivat sa traiesc si asta era starea in care traiam. Vroiam sa ma agat de viata. Faptul ca am reusit e un noroc. Insa, daca vrei cu tot dinadinsul, se si intampla.", a marturisit omul de afaceri.
"Si trebuie sa va spun ca nu e o gluma ceea ce se spune, ca atunci cand treci pragul, cand intri in anestezie totala, iti recitesti viata. E adevarat. Si cand te trezesti ti-e frica sa deschizi ochii, sa nu fii cumva pe lumea cealalta. Asta e sentimentul pe care il ai. Din pacate, cand treci prin astfel de momente ai nefericirea de a constata ca oameni pe care ii credeai onesti devin sacali. Deasupra unui animal ranit se invart vulturii.", a spus Patriciu.