Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.62 secunde)
Probabil ca dupa acest dicton se ghideaza si cei care au in grija chiar restaurante cunoscute din Galati unde inspectorii sanitari au gasit luna trecuta aproape 80 kg de produse expirate.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. ... Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa. ... Ulterior, barbatul a intrat in casa si a ucis-o si pe femeie.
Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Desi si-ar fi dorit, Basescu nu a putut inaugura reluarea traficului pe DN 7 si nu a putut da o solutie definitiva nici familiilor afectate de prabusirea cavernei de la Ocnele Mari.
In acelasi timp stiau ca, in haosul tranzitiei la noua Rusie, toate aceste informatii pot ajunge pe piata neagra, de unde putea fi obtinut orice document, pentru pretul corect in valuta forte (ceea ce s-a si intamplat).
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. ... Batranele, dar elegantele doamne au defilat pe domeniul regal, intr-o atmosfera de poveste.
Primaria Craiova a sistat emiterea certificatelor de urbanism pentru constructiile provizorii din Piata Centrala si din Piata agroalimentara Valea Rosie.
Membrii Consiliului de Planificare Judetean, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor si parteneri in cadrul proiectelor s-au intalnit, ieri, in cadrul unei dezbateri publice pe tema celor 3 proiecte de infrastructura, initiate in cadrul Programului Phare, 2004-2005, coeziune economica si sociala - Programe mari de infrastructura Regionala.
Dintre acestea, in Valea Jiului au fost selectate minele si carierele Valea de Brazi, Iscroni, Petrila, Livezeni, Uricani si Lupeni. Suma totala alocata pentru ecologizare la minele din Valea Jiului este de 17 milioane de dolari.
Ortacii din Valea Jiului au realizat anul acesta un record in istoria mineritului, reusind sa incheie anul fara pierderi.
Romania se plaseaza pe primul loc intr-un top al celor mai profitabile 20 de state europene in ceea ce priveste profitul prognozat pentru urmatorii zece ani de pe urma tranzactiilor imobiliare, potrivit postului britanic de televiziune Channel 4.
Aproximativ 150 de miliarde de lei vor ajunge la Mina Lupeni in Valea Jiului, pentru introducerea unui complex mecanizat in subteran.
Guvernul va decide in primavara acestui an daca vor fi inchise activitatile din domeniul mineritului in Valea Jiului sau zona va ramane un centru de extractie de carbune, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, s-a aratat impresionat de conditiile de lucru ale minerilor din Valea Jiului, dar si de faptul ca nu s-a prea facut nimic pentru a le usura munca acestora.
Consiliul judetean a emis aceste obligatiuni în luna septembrie a anului trecut si cu banii obtinuti din tranzactionare se are în vedere realizarea mai multor investitii în domeniul infrastructurii în mai multe localitati, printre care se numara si cele din Valea Jiului.
google-analytics.com