Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (2.78 secunde)
"SIF-urile au facut la inceput si donatii pentru ca piata de capital sa functioneze (...) Ar putea fi gasit un compromis, sa fie prevazuta in lege obligativitatea ca intr-un anumit termen sa se faca emisiune de actiuni, iar Bursa sa devina societate publica ", a spus Marius Munteanu, care a adaugat ca trebuie trecut in lege ca emitentii sa cumpere actiuni.
Dolarul a avut o evolutie apreciativa saptamana trecuta la Bursa la termen din Sibiu.
Saptamana trecuta, la bursa, leul nou nu a adus in primele zile ale celui de-al doilea semestru decat o scadere a lichiditatii, potrivit Prime Transaction. ... Spre finalul saptamanii insa, vestile privind alegerile anticipate au agitat spiritele si la bursa, generand aparitia unei presiuni la vanzare.
Zichil a facut o legatura intre acest pret si bursa. „Semintele de floarea-soarelui sunt cotate la bursa. Pretul lor poate sa creasca sau sa scada“, a precizat presedintele Ulprod.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Numai ca pretul actual al unei actiuni Petrom este de 4.380 de lei vechi, cel putin la aceasta valoare s-a inchis vineri tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti.
Denumirea societatii de bursa care va rezulta dupa fuziune va fi Bursa de Valori Bucuresti SA, iar Rasdaq nu va mai exista ca entitate juridica distincta.
Fondatorii sunt 60 de societati de servicii de investitii financiare, 10 societati de administrare a investitiilor, Eurom Bank, BVB si Bursa Electronica Rasdaq.
Vineri de exemplu, indicele BET-C, care reflecta tendinta generala a titlurilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a inregistrat un nou maxim istoric, in contextul unei valori mai reduse a tranzactiilor.
Conform contractului, Erste Bank s-a angajat sa listeze actiunile BCR la bursa in termen de trei ani de la privatizare.
Dupa doua sedinte in care titlurile companiei au fost suspendate de la tranzactionare, actiunile Rompetrol au din nou verde la bursa iar cotatia lor a inregistrat inca de la deschiderea pietei o crestere insemnata.
In opinia lui, pana la mijlocul lui aprilie, urmeaza sa fie prezentata Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare propunerea de listare a Fondului la Bursa de Valori Bucuresti. Mai trebuie spus ca Fondul va fi listat si la o bursa internatioala.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) intentioneaza sa creeze o sectiune speciala unde sa fie tranzactionate actiunile unor noi emitenti din sectorul IT, a declarat ieri Septimiu Stoica, presedintele institutiei. ... "O alternativa este sa convingem societatile mari din domeniu IT sa vina la bursa.
Potrivit BMFMS, este bine ca un investitor care vrea sa joace la Bursa sibiana sa studieze inainte foarte atent evolutiile actiunilor de pe Bursa de Valori Bucuresti si sa riste sume mici, iar castigul sa-l reinvesteasca cu prudenta.
Fondul Proprietatea se pregateste sa le dea fostilor proprietari informatii despre bursa si despre actiunile pe care le vor primi cu titlu de despagubire prin intermediul brosurilor si al publicitatii cumparate in publicatii de larga circulatie.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) o organizat la sfarsitul saptamanii trecute licitatia publica deschisa cu strigare pentru vanzarea a 10 loturi de floarea-soarelui, soia si porumb.
Cotatia actiunilor Rompetrol Rafinare a urcat cu peste 11% in sedinta de tranzactionare de ieri, Rompetrol fiind unul dintre cele mai vandute si cumparate titluri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa reduca tarifele, mai ales cu scopul de a incuraja listarea la Bursa a cat mai multor companii, reiese dintr-un comunicat al institutiei.
Doica a estimat ca listarea crentelor la Bursa de Marfuri ar putea fi realizata in termen de maximum doua luni de la data adoptarii legii.
Bursa a ajuns intr-un punct de inflexiune, trendul nefiind clar. Investitorii stau in expectativa. Nu exista presiune nici la cumparare, nici la vanzare si astfel nu se creeaza volume ridicate.
google-analytics.com