Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (3.25 secunde)
Responsabilul CEZ Romania a mai aratat ca autoritatile ar trebui sa gaseasca o metoda prin care sa determine companiile de profil sa tranzactioneze energie exclusiv prin bursa. ... "Fie ar trebui sa existe obligativitate, fie aceste companii sa fie stimulate sa mearga sa cumpere si sa vanda electricitate prin bursa.
Nici Bursa de la Bucuresti, nici Bursa de la New York, nici cea de la Londra nu se prabusesc din cauza acestei eventuale mariri“, a spus Geoana.
Prestigioasa universitate Bilkent din Ankara, impreuna cu tanara universitate din Yalova, au organizat in aceasta localitate situata la o ora si jumatate de calatorie cu ferry boat-ul de la Istanbul, un simpozion international consacrat fondarii statului (principatului, nu a Imperiului) otoman in chiar ziua de 27 iulie, cand s-au implinit 707 ani de la celebra batalie de la Bapheus(1302), azi Koyunhisar, in Asia Mica, in fosta Bithynie bizantina, la jumatatea distantei dintre Niceea (azi Iznik), capitala a Imperiului bizantin intre 1204 si 1261, si Brusa (Bursa de astazi).
Pentru emiterea obligatiunilor, Primaria a selectat firma BT Securities SA din Cluj Napoca pentru a se ocupa de vanzarea titlurilor la Bursa de Valori Bucuresti.
Dupa cum se stie, o companie, listata la bursa din Australia, intitulata Gold Corporation, se straduieste de mult timp sa obtina avizele necesare pentru a incepe exploatarea zacamintelor de aur de acolo. ... Ceea ce exista, insa, sunt jongleriile de pe bursa australiana, unde actiunile companiei sunt speculate la greu.
Actionarii principali ai societatii Gold Corporation fac profitabile speculatii pe Bursa si castiga sume exorbitante atat de pe urma zvonurilor legate de declansarea, intr-o buna zi, a operatiilor de exploatare a zacamantului de aur - cand cotatiile cresc -, cat si atunci cand are loc o contraofensiva iar cotatiile scad.
Dezbaterile taraganeaza deoarece Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea neaparat ca decontarea si inregistrarea tranzactiilor sa se faca prin sistemul propriu de compensare-decontare, desi Bursa de Valori Bucuresti (BVB) este pregatita complet sa tranzactioneze titluri de stat.
Trecerea la leul greu, prin taierea, de anul viitor, a patru zerouri din coada leului, ar putea determina un interes crescut din partea investitorilor pentru cumpararea de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza site-ul www.bloombiz.ro.
Valoarea de tranzactionare la Bursa Romana de Marfuri (BRM) a depasit un miliard de dolari, la 30 noiembrie 2004, fiind inregistrate 1.500 de licitatii, afirma oficialii BRM.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a introdus in cadrul tranzactionarilor de ieri un nou instrument financiar numit drepturile de preferinta (drepturi de preemptiune) asupra noilor actiuni emise de catre o mare companie de pe piata imobiliara romaneasca.
Asirom a inaintat catre Bursa Electronica Rasdaq o scrisoare prin care solicita lamuriri despre legalitatea suspendarii operatiunilor cu titlurile companiei, in perioada 7-11 februarie, in vederea transferului pe un nou suport tehnic de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.
“Calea sigura pentru stat de a atrage mai multe resurse financiare la buget ar fi largirea bazei de impozitare, care s-ar putea realiza daca statul privatizeaza pe bursa companii importante.
Pretul actiunilor acordate persoanelor indreptatite sa primeasca titluri in contul restituirii imobilelor preluate abuziv de catre stat in perioada comunista va fi echivalent cu valoarea nominala a unei actiuni sau cu cel al ultimei tranzactionari pe bursa.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va percepe, de la 1 martie, o taxa de 50 de euro pe luna utilizatorilor, care doresc sa aiba acces in timp real la informatiile disponibile pe siteul Internet al institutiei, a declarat ieri presedintele BVB, Stere Farmache.
Romania si-ar putea rezolva problema locativa fara ANL si fara interventia statului in subventionarea constructiei de case prin introducerea in acest an la tranzactionarea pe bursa a obligatiunilor ipotecare, a declarat ieri Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci a Senatului.
Evolutiile recente din mediul economic romanesc si impactul lor asupra afacerilor au constituit tema unui seminar desfasurat recent la Bursa din Londra, unde au participat si oficiali ai Ministerului roman de Finante, ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Bancii Comerciale Romane.
In aceasta primavara, mai exact in aprilie si in mai, vom asista la o noua apreciere a leului, sunt de parere brokerii de la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Potrivit analistilor financiari de la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu, moneda europeana euro ar putea varia in iunie intre 3,55 si 3,6 lei noi.
Strategia de privatizare a celei mai mari banci romanesti va fi modificata pentru a fi “cat mai flexibila“ in vanzarea a cel putin 50% plus o actiune si a oferi autoritatilor romane posibilitatea de a lista restul actiunilor pe bursa, ne-a mai spus Zbarcea.
Potrivit noului regulament elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pretul actiunilor listate la Bursa va putea fi sustinut de o societate de servicii de investitii financiare, daca acesta fluctueaza artificial.
google-analytics.com