Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (3.12 secunde)
Asa ar putea suna in curand anunturile societatilor comerciale aflate in imposibilitate de a-si plati datoriile catre firmele cu care fac afaceri daca guvernul va aproba un proiect de lege initiat de Bursa Romana de Marfuri (BRM) referitor la vanzarea creantelor comerciale cu o vechime mai mare de un an.
Cotatiile SIF au continuat, la inceputul acestei saptamani, tendinta ascendenta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Asta, dupa promulgarea Legii privind pragul de detinere la aceste societati.
Actiunile celor cinci societati de investitii financiare (SIF) au fost suspendate ieri de la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, deoarece companiile au convocat adunari generale ale actionarilor.
Asa-numitele presiuni sunt, deocamdata, informatii tranzactionate pe bursa zvonurilor, pentru ca pana acum nu s-a afirmat nimic oficial in legatura cu intentia Erste Bank de a cumpara aceste actiuni, modificand clauzele contractuale prevazute in intelegerea incheiata cu AVAS.
Pe piata internationala pretul petrolului a atins ieri un nou nivel-record de 74,17 la Bursa din New York, in timp ce la Bursa din Londra a ajuns chiar la 74,30 dolari pe baril.
Totodata, vor fi introduse noi reguli de calcul, aplicate in functie de numarul de actiuni detinute de stat si de situatia pe bursa a societatilor.
Acesta va introduce noi reguli de calcul aplicate in functie de numarul de actiuni detinute de stat si de situatia pe Bursa a societatilor.
Tranzactiile cu titlurile SIF Oltenia au mai fost suspendate si joi de la Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce unii administratori au contestat deciziile Consiliului de Administratie in privinta schimbarii structurii de conducere a societatii de investitii.
Majoritatea actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au continuat ieri tendinta descendenta din ultimele luni, cele mai vizibile deprecieri ale cotatiilor, intre 3,1% si 9,3%, fiind inregistrate pentru titlurile SIF.
Astfel ca pentru fondurile diversificate sau de actiuni la Bursa valoarea investitiilor a continuat sa creasca, ajungand la peste opt milioane RON, dar a crescut si numarul investitorilor.
Conditia este ca derularea ofertei publice sa se desfasoare prin Bursa. De aceeasi oportunitate vor beneficia si emitentii tranzactionati in prezent pe segmentul de piata Rasdaq, care vor incheia procesul de admitere la tranzactionare pe piata reglementata a BVB pana la sfarsitul anului, informeaza BVB.
Aceasta inseamna ca o actiune Petrom care va fi distribuita gratuit unui fost salariat reprezinta ca valoare mai putin de jumatate decat o actiune Petrom tranzactionata la Bursa.
"Lansarea Ofertei Publice Initiale va depinde de durata procesului de verificare a companiei, de conditiile de piata existente, precum si de alti factori. Doar dupa de consultantii vor fi terminat verificarea, vom putea estima momentul listarii la Bursa", a declarat Nagy.
Actiunile Transelectrica vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand cu 29 august, potrivit directorului Directiei Piete de Capital din cadrul Transelectrica, Razvan Purdila, citat de Mediafax.
Astazi se listeaza pentru prima data la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) 10% din actiunile Transelectrica. ... Ministerul promite insa si alte companii puternice din portofoliul pe bursa, cum ar fi Transgaz sau Nuclearelectri-ca.
Costurile cu listarea au constat in comisionul intermediarului financiar, taxele si comisioanele platite catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Unii analisti estimau ca Transelectrica ar fi avut mai putine costuri daca s-ar fi listat la Bursa din Londra.
Perioada urmatoare poate aduce surprize placute, evolutii favorabile la bursa.
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Selectarea administratorului Fondului Proprietatea este prevazuta pentru martie sau aprilie 2007, iar listarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) se va realiza in mai.
google-analytics.com