Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (2.89 secunde)
Bursa - Cel mai greu an de criza. ... In ultimele luni din 2010 pietele externe au inregistrat cresteri, in timp ce bursa locala a stagnat si apoi a scazut.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
De ce se teme BCR sa fie listata la Bursa Erste crede ca banca pe care a cumparat-o in Romania valoreaza mai putin decat acum cinci ani. Razboiul listarii BCR la bursa se reaprinde, odata cu expirarea termenului de doi ani in care operatiunea a fost amanata.
Vrand-nevrand, oamenii simpli se trezesc actionari la FP si pot urmari cotatiile emitentului la Bursa de Valori Bucuresti. Transformarea titlurilor pe care le detin oamenii in actiuni la FP se face la o valoare apropiata de cotatiile Fondului pe Bursa. ... Dar Bursa este imprevizibila:
"Basescu are interese financiare la Rosia Montana" Presedintele Traian Basescu lauda controversatul proiect Rosia Montana deoarece este interesul lui ca actiunile firmei care se ocupa de acest proces sa creasca artificial la Bursa, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Romgaz, producatorul de gaze, evaluat la 3 miliarde de euro, a devenit companie publica prin listarea actiunilor la bursa.
Incepand cu primul trimestru al anului viitor, acest instrument financiar va costa de cinci ori mai putin si va putea fi cumparat de pe Bursa de la Bucuresti, prin intermediul bancilor si al firmelor de brokeraj, de oricine are ceva economii.
Odata cu dezvoltarea stilului de navigare on line, ne asteptam la aparitia unor noi amenintari ca urmare a efectuarii platilor pe internet, a tranzactiilor la bursa, a cumparaturilor, jocurilor si retelelor sociale on line, avertizeaza unul dintre directorii BitDefender, Bogdan Dumitru.
Bursa de Valori Bucuresti va organiza, intre 17 si 21 ianuarie, in premiera pe piata de capital romaneasca, tranzactii cu drepturi de preferinta.
Dupa ce Videanu a anuntat ca se vor tranzactiona la bursa 10% din actiunile detinute de stat la Petrom, cotatia acestora a inceput sa scada.
Astfel, cotatia actunilor SNP a urcat de curand pe Bursa de Valori Bucuresti cu 9,6%, pana la 5.250 de lei pe actiune.
Indicele ROTX (Romanian Traded Index), cotat la Bursa din Viena, va include titlurile a 6 societati si anume SNP Petrom, BRD-Groupe Société Générale, Banca Transilvania, Rompetrol Rafinare, Impact si Turbomecanica, potrivit Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Tranzactionarea a 122 de emitenti listati la Bursa Electronica Rasdaq (BER) va fi reluata vineri, 29 iulie, prin intermediul mecanismului de negociere dezvoltat pe platforma tehnica Arena a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), informeaza un comunicat al BER.
Cotatiile actiunilor listate la bursa au crescut, in medie, cu aproape 20% fata de inceputul anului. Lichiditatea bursei a fost destul de crescuta, in conditiile in care analistii se temeau de o cadere a pietei ca urmare a suspendarii presedintelui.
Desigur ca tarifele de la anul se vor cunoaste abia dupa Bursa de Turism Litoral, organizata de federatie la Mangalia, care va avea loc intre 16 si 18 septembrie. Bursa are ca scop negocierea contractele cu pensiunile, hotelurile ti vilele de la malul Marii Negre.
Bursa.ro informeaza: ... Anul trecut, HB Invest a intermediat tranzactii de 1,29 milioane de lei la Bursa de Valori Bucuresti, avand o cota de piata de doar 0,01%, potrivit informatiilor de pe site-ul BVB.
12 tineri vor primi bursa de studiu si vor avea oportunitatea sa primeasca o oferta de angajare la finalizarea studiilor liceale.
Si ca sa ma intretin, pentru ca nu se putea altcumva, trebuia sa invat, trebuia sa am o bursa, pentru a exista. ... Pe mine m-a interesat sa am o bursa, ca sa-mi pot continua studiile.
Regiei de Transport pare sa nu-i priasca licitatiile derulate prin Bursa de Marfuri. ... Dupa ce a platit aproximativ 90 de milioane de lei unei firme din Iasi pentru intocmirea proiectului de reabilitare, RAT a delegat Bursa de Marfuri sa se ocupe de licitatie.
Primul la bursa zvonurilor este postul prefectului Nicolae Giugea, functie dorita fatis de unul dintre liderii locali ai liberalilor, fostul subprefect Ion Groza. ... Ersilia Oprescu, viitor inspector la bursa zvonurilor O parte din zvonurile care circula despre inlocuirea directorilor numiti de PD au ajuns si la urechile acestora.
google-analytics.com