Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (3.92 secunde)
Tranzactionarea actiunilor Erste Bank la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va incepe din data de 14 februarie. ... Atat Bursa de Valori Bucuresti, cat si Depozitarul Central au aprobat, anul trecut, o serie de modificari si completari ale codurilor proprii de regulamente, acestea fiind transmise spre avizare la CNVM.
Titlurile Erste Bank se afla pe primul loc in topul celor mai tranzactionate actiuni la Bursa de Valori Bucuresti, cu un total de 2,4 milioane de lei si cu o apreciere de 2%.
Cele doua companii au transmis recent rapoarte economice catre Bursa de Valori Bucuresti (sunt tranzactionate la categoria a II-a, respectiv pe piata secundara Rasdaq), care arata diferente iesite din comun.
Cele doua companii au transmis recent rapoarte economice catre Bursa de Valori Bucuresti (sunt tranzactionate la categoria a II-a, respectiv pe piata secundara Rasdaq), care arata diferente iesite din comun.
Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza in perioada 6-7 iunie "Targul Bursier de Investitii", un eveniment la care vizitatorii pot afla informatii privind investitiile pe piata de capital, serviciile de tranzactionare ale caselor de brokeraj, potrivit comunicatului transmis joi de catre BVB.La "Targul Bursier de Investitii", vor mai fi prezenti reprezentantii Depozitarului Central, ai Asociatiei Brokerilor, ai caselor de brokeraj, cat si ai companiilor listate la Bursa.Vizitatorii vor putea afla cum se pot tranzactiona actiuni online, vor putea compara platformele de tranzactionare si vor mai putea chiar sa-si negocieze comisionul de tranzactionare cu societatile de brokeraj.
Institutia va organiza o licitatie pentru selectia firmelor de intermediere care sa aduca pe Bursa cate 5 procente din capitalul celor doua aeroporturi internationale. ... Pe lista societatilor din subordinea Ministerului Transporturilor care vor fi listate la bursa se afla 4 aeroporturi si tot atatea societati portuare.
 Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 22,40% fata de cea înregistrata în saptamâna anterioara, fiind de 105,65 milioane de lei.
Cotatiile principalelor societati din Oltenia listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au pierdut 140 de milioane de euro în ultimele doua saptamâni din cauza efectelor crizei economice mondiale, care s-au resimtit si pe piata de capital din România.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Astfel, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) s-a vazut nevoita sa informeze ieri mai multi jucatori de la bursa asupra situatiei juridice exacte a SC Agroexport SA, celebra firma a la fel de celebrului Trita Fanita (foto).
Cumpararea actiunilor minoritarilor se pregateste in vederea delistarii de la Bursa a Automobile Craiova, conform contractului de privatizare a ACSA.
Potrivit clasamentului intocmit de Capital, titlul de cel mai bogat om din regiune i-a revenit, ca si anul trecut, lui Dinel Staicu (afaceri in imobiliare, bursa), cu o avere estimata la 100 de milioane de euro, in scadere fata de anul trecut, cand era de 120 - 130 de milioane de euro.
Conform prevederilor de la Kyoto si intelegerilor internationale, Romania este intr-o pozitie avantajoasa pentru ca dupa 1989 am inchis multe fabrici care erau poluante, deci putem vinde aceste certificate .Ca valoare, va spun ca pana in 2012 am putea vinde aceste certificate la aproximativ 2 miliarde de euro, dar conteaza valoarea certificatelor care e pe bursa.
Ford grabeste divizarea (mai ales ca firma a delistat de la Bursa ACSA si detine peste 97% din actiunile acestei companii). ... Cotatia Mecatim la Bursa Luni, pe piata secundara (Rasdaq) a Bursei de Valori Bucuresti, actiunile Mecatim Timisoara erau tranzactionate la pretul de sase lei pe actiune.
Consortiul format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC a castigat selectia pentru servicii de intermediere in vederea tranzactionarii actiunilor Fondului Proprietatea (FP) pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), au anuntat ieri reprezentantii Fondului.
Acestia sunt asteptati vinerea viitoare la Bursa locurilor de munca pentru absolventi care va avea loc la sediul agentiei din Strada Colonel Tomoroveanu nr. ... Si patronii sunt asteptati la bursa, mai ales ca statul le ofera o serie de avantaje celor care angajeaza absolventi din acest an.
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Vor fi amenajate un sediu administrativ si un laborator pentru calitatea cerealelor cu active specifice dezvoltarii activitatii de tranzactionare la bursa si se va infiinta si dota un laborator pentru certificarea calitatii cerealelor.
google-analytics.com