De la inceputul anului, in piata la termen de la Sibiu se observa o inmultire a investitorilor, ceea ce s-a reflectat in cresterea constanta a lichiditatii, se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS). Potrivit comunicatului, in prezent, la Sibiu se incheie peste 20.000 de contracte pe zi.
Cei care doresc sa investeasca in piata la termen de la Sibiu trebuie sa stie ca posibilitatile de castig nelimitat sunt egalate de posibilitatea de a pierde intr-un timp la fel de scurt sumele investite, mentioneaza sursa citata. Potrivit BMFMS, este bine ca un investitor care vrea sa joace la Bursa sibiana sa studieze inainte foarte atent evolutiile actiunilor de pe Bursa de Valori Bucuresti si sa riste sume mici, iar castigul sa-l reinvesteasca cu prudenta.
"Speculatorii pot realiza profituri spectaculoase intr-un timp foarte scurt, insa reactiile lor trebuie sa fie mult mai rapide decat pe piata spot", avertizeaza Darius Cipariu, directorul general adjunct al BMFMS. (S.D.L.)