Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (8.44 secunde)
o vizita oficiala in Romania, prilej cu care a avut intalniri cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Calin Popescu Tariceanu, cu Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, cu Anton Anton, secretar de stat pentru Cercetare, cu Ion Haiduc, presedintele Academiei Romane si cu Ioan Dumitrache, presedintele Consiliului National Universitar de Cercetare.
In judetul Dolj exista circa 550 de avocati, dupa cum ne-a precizat presedintele Baroului Dolj, Anton Plesea.
"Problema judetului Constanta este ca are cel mai mic fond forestier din tara, respectiv 5% din suprafata judetului, spre deosebire de celelalte judete la care fondul forestier ocupa o suprafata de pana la 25%", a spus Anton Frencz, director al directiei Silvice Constanta.
Lucrarile se vor efectua pe baza unui proiect realizat de catre Agentia Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA), a declarat pentru Mediafax Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
De altfel, operatorul de plaja s-a intins mai mult decat il tine plapuma si a depozitat in aceeasi zona cateva sute de sezlonguri care urmau a fi inchiriate catre turisti", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... 000 lei", a mai explicat Anton.
Cele mai importante sunt inregistrate de operatorul de zbor Tarom, care are pierderi de circa 1,1 mil euro pe zi, a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Marin Anton.
Unul dintre jucatorii urmariti de Pandurii este bistriteanul Paul Anton, dar pretul solicitat ii tine, inca, departe pe gorjeni. "Am purtat ceva discutii cu Gloria Bistrita pentru Paul Anton, dar atat.
Tikhon Kalugin si Anton Averianov (Rusia) Al patrulea oficial: ... Stanca - Ungurusan, Mamele (min.56 - Sipo), Breeveld (min.80 - Androvic), Momcilovici - Anton, Christou - Nicoara (min.55 - Buleica) Matulevicius Pe banca:
Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru.
Miercuri, 21 mai - Lansarea albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann Concertul de lansare a albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann, Constantin Raileanu - un concert de muzica din Principatele Romane si din Imperiul Otoman, din secolele XVII-XIX, "o calatorie sonora pendulatorie intre Bucuresti - capitala principatului dunarean Ungro-Vlahia/Kara Eflak (Tara Vlahilor - conform scriptelor otomane) si Stanbul/Istanbul/ Constantinopol/ Tarigrad - capitala Imperiului Otoman si centrul cultural al Europei de Sud-Est si al Asiei Mici".
Anton 12, Hoxhallari 52, Keseru 64 CS Mioveni: ... Balauru - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu - Batha, Anton - Otele, Ubbink, Steau - Postolacho Rezerve:
Totodata, noii senatori au primit ordinea de zi pentru prima sedinta de plen a Senatului, condusa de decanul de varsta senatorul Radu Anton Campeanu (PNL), asistat de patru secretari dintre cei mai tineri senatori - Silvia Adriana ticau, Silvia Ciornei, Radu Cristian Georgescu, Ioan Codrut seres.
Citeva cazuri de incompatibilitate, asa cum precizeaza presedintele Asociatiei magistratilor sint intilnite la Anton Pandrea care este si presedinte al sectiei penale a Curtii Supreme si judecator la CSM, Lidia Barbulescu-care este si vicepresedinte la inalta Curte de Casatie si Justitie si de asemenea membru CSM.
Valentin Preda ocupa, in acest fel, postul pentru care PD-L l-a indicat, initial, ca potrivit pe Paul Branza, numai ca democrat-liberalul a preferat - dupa cum declara - sa ramana la sefia Autoritatii Navale Romane. (Alexandra ANTON)
Saptamana viitoare, in comisiile de politica externa ale Parlamentului, va avea loc audierea unor diplomati propusi ca ambasadori, printre care si Anton Pacuretu, propus ca ambasador in Bulgaria.
Ion Bogdan il inlocuieste pe Anton Ferencz (foto), numirea noului director fiind deja transmisa, de la minister, Prefecturii judetului Constanta.
Membrii Executivului inlocuiti au fost ministrii Nagy Zsolt si Borbely Laszlo, precum si secretarii de stat Koto Joszef si Anton Niculescu.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
google-analytics.com