Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (3.26 secunde)
(Alexandra ANTON)
"Se pregatesc de pe acum sa arunce vina unii pe altii, dar pe mine nu ma mai incalzeste cu nimic certurile lor, pentru ca principalele victime vor fi chiar cetatenii de rand ai Romaniei", a afirmat Gheorghe Dragomir. (Cristian ANTON)
(Alexandra ANTON)
(Alexandra ANTON)
La acea sedinta, Elena Ivanescu nu a fost prezenta, motiv pentru care, cel putin deocamdata, este un mister pentru ea cum anume a ajuns in conducerea Litoral S. A. si spune ca nu va ramane membru al Consiliului de Administratie al societatii. (Alexandra ANTON)
Am garantia ca Guvernul va negocia bine astfel incat banii luati sa nu fie o povara" a mai spus senatorul Mircea Banias. (Cristian ANTON)
Politistii sa ceara de la Ministerul de Interne!" a spus presedintele CJC cu ocazia inaugurarii cabinetului parlamentar mobil al senatorului Nicolae Moga. (Alexandra ANTON)
"Se pare ca Griguta nu indeplineste conditiile nu are pregatirea profesionala necesara. Cred ca Vasile Petro o sa ramana pe functie cel putin deocamdata" a precizat Mircea Banias. (Alexandra ANTON)
Tot Iorgus mai sustine ca lucrurile in Mangalia nu sunt puse la punct pentru ca Tusac "in loc sa se ocupe de problemele cetatenilor o tine in chilabauri". (Alexandra ANTON)
N-am nimic cu el dar il manipuleaza Calapod si Tucan si chiar nu cred ca e bine pentru el sa se mai certe cu cineva" a conchis edilul orasului Navodari. (Alexandra ANTON)
Liberalii ii reproseaza lui Tariceanu lipsa de transparenta in luarea deciziilor la nivel de partid si mai ales hotararea unilaterala a fostului premier de a nu mai intra la guvernare, fara o consultare prealabila a filialelor. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
constituirea comisiei de identificare a unor terenuri proprietatea municipiului pentru a le pune la dispozitia ANL si constituirea comisiei pentru verificarea modului de pregatire a sezonului estival de catre agentii economici. (Alexandra ANTON)
"Dupa spectacolul jalnic pe care il ofera acum cele doua partide aflate la putere, romanii isi vor aduce aminte cu nostalgie de prosperitatea pe care a adus-o guvernarea PNL si ne vor chema inapoi". (Cristian ANTON)
(Alexandra ANTON)
"Hai, mai, ca trebuia sa spun si eu asa. . . ", ii "susura" Maftei lui Griguta. (Alexandra ANTON)
"Putem sa retragem finantarea pentru barcile si avioanele din Mamaia, dar o sa ajunga ca Neptunul", a mai declarat Radu Mazare. Cristian ANTON
"Nu am luat eu niste medii stralucite, spre rusinea mea, important este ca pana la urma am intrat", a mai spus comisarul sef. (C. ANTON, R. CRISTEA)
Asta pentru ca, initial, Rizea fusese desemnat de PSD sa candideze pentru Colegiul 5 din judetul Constanta, insa ulterior a fost mutat inapoi la Braila - organizatie din care face parte si unde, de altfel, si-a si adjudecat postul de parlamentar. (A. ANTON)
Ar fi o prostie sa il dea afara acum, cand omul mai are doua luni si iese la pensie. . . ". (Alexandra ANTON)
google-analytics.com