Cautare

423 de rezultate pentru "blaj anton" (3.49 secunde)
"Se mai aduna cativa pe la colturi si barfesc, sa-si faca singuri curaj. Toate discutiile acestea despre excluderea lui Miron Mitrea din PSD sunt doar o gluma proasta". (Cristian ANTON)
teritorialele si regionalele s-au stabilit de la Bucuresti. Nu le-am luat nici o institutie", a precizat Liviu Brailoiu. (Alexandra ANTON)
teritorialele si regionalele s-au stabilit de la Bucuresti. Nu le-am luat nici o institutie", a precizat Liviu Brailoiu. (Alexandra ANTON)
De mentionat ca si Filisan a ajuns in Consiliul Local Municipal dupa o "reteta" asemanatoare colegilor pedelisti din CJC (Iorgus si Popescu), adica a dat in judecata consiliul, pentru refuz de validare in functie. (Alexandra ANTON)
Hotararea face acum obiectul unui proces aflat pe rolul instantei. (Cristian ANTON)
Din cate se pare, Dan Lucian a fost inlaturat complet din SC Mamaia SA, nemaifiind vazut in Constanta in ultimul timp. (Cristian ANTON)
Singura lui problema e ca o face ilegal, furand pur si simplu, dovedind inca o data ca reprezinta cu demnitate si onestitate comunitatea care l-a trimis in Consiliul Local sa-i reprezinte interesele. (Cristian ANTON)
000 de semnaturi, singura problema ar fi prezenta la vot, pentru ca trebuie sa fie de minim 51%. Dar daca vor veni, inlaturarea lui Tusac din functie se va face fara probleme". (Cristian ANTON)
"PSD nu a dat un raspuns ferm, cred ca nu il vor valida si se va ajunge, din nou, in instanta", a concluzionat Banias. (Alexandra ANTON)
La randul sau, seful DADL, Laurentiu Marin (foto), a declarat ca astfel de detalii nu cunoaste, pentru ca nu a facut parte din comisia de licitatie, si ca "eu sunt multumit ca este curat pe plaja", a conchis Marin. (Cristian ANTON)
In privinta situatiei de la Mangalia, liderul PD-L Constanta a declarat ca se va incerca formarea unei majoritati - PD-L si PSD in Consiliul Local, care sa conlucreze cu primarul Claudiu Tusac, in schimbul renuntarii la ideea de dizolvarea a consiliului. (Alexandra ANTON)
Alaturi de ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, secretarul de stat Razvan Murgeanu si gazda Mircea Banias, s-a aflat si secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Marin Anton, care a enumerat proiectele importante care se deruleaza in Portul Constanta.
primarul din Agigea a intrat, de cateva saptamani, in "colimatorul" liderilor judeteni, din motive mai mult sau mai putin legate de taxele pe care le aduce Portul Constanta Sud Agigea, si care se "varsa" acum in vistieria comunei si nu a municipiului Constanta. (Alexandra ANTON)
Ion Bogdan (foto) a fost investit ieri in functia de director al Directiei Silvice Constanta, dupa ce saptamana trecuta Anton Ferencz a decis sa demisioneze din respectiva functie.
Acest lucru ar insemna ca Mircea Banias si Radu Mazare sa-si pledeze cauza in fata lui Emil Boc si a lui Mircea Geoana, o ipostaza cat se poate de inedita pentru cei doi lideri constateni. (C. ANTON)
Un mecanic de locomotiva, cu peste 20 de ani vechime, castiga 15-16 milioane de lei pe luna, iar personalul auxiliar si mai putin. In alta parte se duc banii, iar el stie asta", ne-a mai declarat Orban. (Cristian ANTON)
Iesirea sa brusca din peisaj a determinat reactia rapida a "binevoitorilor", care vorbeau despre demisia lui Matei si avansau chiar si numele viitorilor sefi ai organizatiei liberale municipale. (C. ANTON)
La Delegatia Permanenta de ieri au participat aproape toti liberalii de frunte ai Constantei, singurul mare absent fiind senatorul Puiu Hasotti. Membrii Delegatiei l-au desemnat pe Ovidiu Cupsa sef al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din vara. (Cristian ANTON)
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu(PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara. (C. ANTON)
Atat ministrul Turismului, Elena Udrea, cat si presedintele ANAT, Corina Martin, au vorbit despre o crestere semnificativa a calitatii serviciilor oferite de hotelieri, considerand actiunile organizate de Paste pe litoral drept un succes remarcabil. (Cristian ANTON)
google-analytics.com