Cautare

423 de rezultate pentru "blaj anton" (2.47 secunde)
Colegiuldirector al publicatiei era format din Anton Uncu, CristianAntonescu, Corneliu Vlad, George Nicolescu, Gilda Lazar, IgorButnaru si Ioan Timofte. In prezent, Mirela Iacob ocupa functia dedirector general al ziarului, in timp ce Iulia Nueleanu esteredactor-sef al publicatiei.
• Duminica, 21 septembrie Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, atelierele interactive, parada costumelor de epoca si "Bataia cu flori".Incepand cu ora 17.00, programul artistic va debuta cu un spectacol sustinut de Grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18.50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.
- definitie de Anton Cehov Fericirea inseamna nervi calmi. - definitie de W.C. Fields Fericirea este cea mai mare biruinta, aceea pe care o dobandim impotriva destinului ce ne este impus.
Niculescu, Moni Stanila, Corina Anton si Mircea Pricajan, supravegheati cu atentie de invitatul special Pumn-de-Fier.
In urma acestor constatari, ITRSV Valcea a propus sanctionarea personalului silvic, inginerul Gheorghe Deaconeasa si tehnicienii Dumitru Pomana, Gabriel Nastasescu si Ion Anton, conform Contractului colectiv de munca.
Atunci i-a venit ideea comertului cu apa miraculoasa - a vorbit cu Anton Zimmethausen, o ruda apropiata a sa si in acelasi timp consilier municipal la Viena, sa ia in arenda Borsecul de la localnici si sa comercializeze apa minerala in Imperiul Austro-Ungar.
Astfel, potrivit Primariei, in cazul lui Anton Garbacea nu este facuta dovada proprietatii asupra imobilului revendicat, iar in cazul lui C.C.
Deodata, am auzit strigatul de uimire al ofiterului III, Stefan Anton, aflat alaturi de mine pe puntea de comanda, care imi arata ceva in sus.
In acest cadru, Vladimir Ajaja atragea atentia, intr-o carte din 2002, asupra informatiilor raspandite, inclusiv in mediile occidentale, de ufologul Anton Anfalov, ca si de altii mai putin importanti.
Mizeriile astfel auzite, bataile de joc si abuzurile indurate din partea eternului sergent neom, obligatoriu venit de la oi, demne de scrierile lui Anton Bacalbasa sau chiar ale lui Sven Hassel, intunecau visele roz ale tuturor tinerilor abia iesiti din dulcea copilarie, din nepasatoarea adolescenta.
Plajele din sudul litoralului - cele mai afectate de valuri si ploile cazute in week-end "Vom interveni cu wolle, care vor nivela nisipul pe aceste plaje, lucrarile urmand sa dureze circa trei zile", ne-a precizat, pe de alta parte, Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. Apaterm AGA:
Doar asa va pot da toate datele necesare", a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Catalin Anton.
(Cristian Anton) PSD, acuzat de pensiile mici Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, da vina pe fosta guvernare pentru faptul ca peste 1,6 milioane de romani au pensii foarte mici.
Regretam ca, in plin sezon estival, turistii trebuie sa beneficieze de astfel de ' surprize ' venite din partea Primariei Constanta, care se adauga vestitelor panouri de 'neputinta'", a precizat, printr-un comunicat de presa purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton.
Joi seara, la cea mai recenta sedinta de Consiliu Local Basarabi, lui Costica Condurache i s-a adus la cunostinta faptul ca nu mai este consilier, iar in locul acestuia a fost validat Ion Anton.
Daca planul conservatorilor va avea succes, locul lui Marian Popa va fi luat de urmatorul om politic de pe lista PC pentru CL din 2004, Anton Buliga.
Presedintele Consiliului Legislativ, Dragos Iliescu, a fost criticat ieri in plenul Parlamentului de senatorul PRM Gheorghe Funar (foto) pe motiv ca ia in considerare actele normative semnate de premier cu numele Calin Popescu-Tariceanu, desi el se numeste Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu.
La randul sau, vicepresedintele organizatiei, Anton Ardelean, nu este deloc de acord cu candidatura lui Iliescu la presedintia partidului, deoarece "perioada lui Ion Iliescu a apus".
cresterea nivelului de trai, infrastructura in localitatile din Romania, astfel incat sa atragem cat mai multi investitori", a continuat Victor Manea. Liberalul a apreciat, de asemenea, ca in judetul Constanta gruparea platformistilor este apropiata de zero. ANTON)
google-analytics.com