Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (3.01 secunde)
Printre ultimele sale aparitii se numara un rol secundar in "Restul e tacere", de Nae Caranfil, respectiv cel al lui Anton Volbura, cel care rosteste ultima replica - "restul e tacere".
Derzsi Ákos (UDMR), George Doca (PSD-PC), Cristian Ile (PDL), Marius Parv (PNL) si Anton Iuhas (PRM). Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt:
Institutia in cauza, pentru care PD-L a facut deja nominalizari, ar urma, la nivel teritorial, sa revina PSD, propunerea social-democratilor fiind, in acest caz - Florentin Ion. (Alexandra ANTON)
Deocamdata, pentru Spitalul Judetean Constanta nu a fost inca stabilit viitorul manager, urmand insa ca zilele acestea sa se decida daca el va fi Ion Niculescu (actualul director al unitatii spitalicesti de la Mangalia) sau altcineva. (Alexandra ANTON)
Din pacate insa, fostul prefect a tinut solicitarea consilierilor din Mangalia uitata intr-un sertar, iar acesta este poate unul dintre motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie, in care primarul cere dizolvarea Consiliului Local”, a completat Liviu Brailoiu. (Alexandra ANTON)
Facem rocada”, a comentat, amuzat, Crivineanu. (Alexandra ANTON)
Nu a mai trecut pe la partid nici pentru a fi reprimita in structurile organizatiei, dar nici nu prea este dorita - mai spun surse democrat-liberale. (Alexandra ANTON)
Desenul, un fel de schita pe care oricine putea sa o traseze, nu neaparat o firma cu pretentii de arhitectura, nu se incadreaza in termenii contractuali. Insa acest lucru il vor putea constata inclusiv organele de ancheta. (Alexandra ANTON)
Jean Paul Tucan. (Alexandra ANTON)
“Au fost atacate in mod arbitrar, pe criterii politice, intrucat fostul prefect Culetu n-a putut sa faca la Eforie mismasuri, asa cum a facut la Corbu si Sacele”, a spus Liviu Brailoiu. (Alexandra ANTON)
000 in Franta. Este foarte grav ce se intampla in prezent, mi se pare inadmisibil", ne-a mai spus chestorul Andreescu. (Cristian ANTON)
Nu-i rau deloc pentru un bugetar, la fel gandind probabil si cei din PD-L care au decis sa-i rasplateasca aceasta performanta cu postul de subprefect. (Cristian ANTON)
Dumitru Bocai de la Ovidiu, Vasile Delicoti de la Poarta Alba si asa mai departe. Asta pentru ca, din cate se pare, au inteles si ei ca nu pot scuipa contra vantului. (Alexandra ANTON)
Vom reveni insa, in numerele viitoare, cu date despre cei prezentati mai-sus, dar mai ales cu averile declarate ale altor sefi sau persoane propuse sa preia functii de conducere din institutiile deconcentrate. (Cristian ANTON)
Vom reveni. (Cristian ANTON)
Consilierii PD-L ar putea sa nu mai voteze proiectele initiate de primar", a subliniat democrat-liberalul, insa "amenintarea" lui ar putea sa nu fie de bun-augur, avand in vedere orgoliul edilului social-democrat. (Alexandra ANTON)
(Cristian ANTON)
Ramane de vazut insa ce vor concluziona si alte capete din PSD, avand in vedere guvernarea comuna cu PD-L. (Alexandra ANTON)
"Sunt convins ca a fost o confuzie, s-ar putea sa fie o eroare regretabila", a mai afirmat deputatul PD-L, adaugand ca ea va fi, in cel mai scurt timp, reglementata. (Cristian ANTON)
Un raport de reevaluare a aratat ulterior o diferenta de peste 20 miliarde de lei vechi, specialistii precizand ca vina pentru situatia financiara disperata a societatii, care nu mai avea bani sa-si plateasca nici macar utilitatile, apartine exclusiv administratorilor din acea perioada. (Cristian ANTON)
google-analytics.com