Cautare

35 de rezultate pentru "binefacerile" (3.67 secunde)
Daca cele optimiste pe care le-am avut in 1990, si sub efectului faptului ca aveam sub 30 de ani atunci, nu s-au indeplinit, daca acuma, masurand in fiecare zi, facand studii sociologice, vad ca avansam foarte putin spre o societate autonoma, diferentiata, cu incredere in sine, cu capital social puternic, cu o valorizare a reusitei personale, a meritului personal, daca toate acestea nu le vedem de la an la an, vedem mai degraba o baltire, o stagnare sau chiar un mers inapoi spre o iluzie retroactiva legata de binefacerile comunismului, atunci inseamna ca acei clasici ai sociologiei care vorbeau de doua generatii aveau dreptate.
In plus, trebuie subliniat ca Romania a fost si este o tara europeana prin istorie, limba, civilizatie, cultura, educatie - prin urmare, nu se pune problema revenirii noastre in Europa, ci in randul Uniunii statelor europene care, la adapostul cortinei de fier ridicate intre ele si ambitiile rusesti, s-au dezvoltat linistite, in timp ce tarile sacrificate gustau din binefacerile comunismului.
Acesta le-a explicat utilitatea votului uninominal, binefacerile acestui sistem pentru schimbarea clasei politice. Oamenii n-au parut prea interesati. Laitmotivul interventiilor cetatenilor a fost „da-ne pensie mai mare, mai baiete, ca murim de foame!“.
Astfel, pacea si bucuria ingerilor si pastorilor de la Betleem vor lumina sufletele si chipurile oamenilor care simt ca semenii lor cu suflet bun si generos devin mainile iubirii milostive a lui Hristoscatre toti oamenii defavorizati, aflati in nevoi sau in dificultate.Ca si in anii trecuti, in noaptea de 31 decembrie 2015 spre 1 ianuarie 2016 ne vom aduna in biserici spre a multumi lui Dumnezeu pentru binefacerile primite de la El, mai ales pentru darul vietii, si spre a-I cere ajutorul Sau pentru Anul Nou in care intram.Cu prilejul sarbatorii Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos si al Anului Nou - 2016, va adresam tuturor doriri de sanatate si mantuire, pace si bucurie, dimpreuna cu urarea traditionala:
Pina cind galatenii nu vor resimti in propriul buzunar binefacerile lucrarilor de modernizare ale punctelor termice, acest lucru nu va fi important decit pentru municipalitate si societatea Apaterm, care isi va reduce astfel pierderile.
Am inceput sa cunoastem, din nou, gustul dezvoltarii si binefacerile ei. Alegerile libere sunt fundamentul democratiei. Dar ele sunt utile doar daca aduc o guvernare mai buna, pentru ca tara sa se dezvolte.
Radu Mazare pare mai preocupat de binefacerile sexului fara prejudecati si de pasii corecti la rumba si salsa decat de soarta amara a social-democratiei.
Functionari depasiti de situatie, cetateni nauciti de-a dreptul de o birocratie aberanta, saracie lucie pe firmamentul falimentului de tara, iata "binefacerile" unui Guvern nascut in Zodia Racului si care refuza sa se duca singur la fundul apei.
Personajul cu o jumatate de privire catre orizonturile comunismului si cu alta la binefacerile capitalismului, dar si cu un rest de ochi pineal deschis mereu spre conturi bancare are totusi o problema.
N-ar fi exclus sa traim ziua in care, in loc de reclama color la binefacerile exploatarii multilaterale a Rosiei Montane, presa si ecranele sa ni se umple de anunturi color 'cautam diversionisti de toate varstele, gradele si competentele'.
Politicienii nostri nu inceteaza sa laude binefacerile capitalismului si virtutile sistemului privat, dar cand e vorba de ei insisi nu-si doresc decat statutul de atarnatori la stat.
Ce incantare va fi sa-i vezi pe liberali colegi de grup cu Tokes, Macovei, UDMR si pedelici, predicand despre binefacerile merkelismului si criticand "socialismul" ALDE.
Nu am cunostinta despre vreun gest de al sau semnificativ pentru calitatea de ministru al culturii, dar l-am auzit frecvent vorbind, arogant si rastit, despre binefacerile exploatariii gazelor de sist si necesitatea predarii Rosiei Montane catre aia.
- S-a demonstrat inca o data ca binefacerile oferite de guvern sub forma de scutiri de taxe, de mariri de pensii si salarii nu schimba in niciun fel optiunile politice ale beneficiarilor.
Un studiu efectuat de Asociatia Europeana a Camerelor de Comert si Industrie arata ca oamenii de afaceri sunt sceptici privind “binefacerile“ integrarii in Uniunea Europeana, iar aderarea n-ar fi tocmai de bun augur pentru afacerile romanesti.
Cu toate ca mai sunt persoane care nu cred în binefacerile tratamentelor alternative, o afacere în domeniul plantelor medicinale si produselor naturiste se poate dezvolta frumos.Farmaplant este o afacere care are drept obiect de activitate comercializarea plantelor medicinale si a produselor naturiste, a articolelor tehnico-medicale si a produselor farmaceutice (drogherie).
2. A doua manipulare se refera la binefacerile cotei unice si la punerea semnului egal intre aceasta si "binele tarii".
In emisiunile sale le vorbea oamenilor cu entuziasmul unui predicator TV despre binefacerile miscarii fizice sustinute, insistand asupra faptului ca oamenii pot face sport la modul eficient si in propriile case ajutandu-se de obiecte banale sau de greutatea propriului corp.
Fana declarata a botoxului, a dezvaluit chiar pe scena binefacerile acestei substante minune! Si intr-adevar: vedeta arata incredibil de bine la 61 de ani, multe tinere putand fi geloase pe frumusetea ei.
Mai ales ca si asta poate descoperi binefacerile spovedaniei si atunci sa te tii belele. Oricum, pentru Basescu si sleahta se anunta vremuri de elegie si ode sorinamateiste cu DNA la refren.
google-analytics.com