Frumoasa, talentata, carismatica, energica, expansiva... Multe asemenea cuvinte de lauda ar putea sa o descrie pe incredibila Bonnie Tyler! Dar toate cuvintele de mai sus nu sunt de ajuns pentru a descrie ce sentimente ii incearca pe oameni atunci cand ii aud melodiile. Mii de fani au putut asculta aseara live la Bucuresti vocea de aur a anilor ‘70- ‘80! Intr-o forma de zile mari, Bonnie Tyler a pasit pe scena Salii Palatului pentru a le oferi fanilor un concert de neuitat!
Si-a incantat fanii si cu piese mai noi si cu piese mai vechi... dar si cu mult asteptatele hituri: "It‘s a Heartache" si "Total Eclipse of the Heart"... Plina de energie si magnetism, Bonnie a aratat ca varsta nu conteaza atat timp cat te simti tanar si faci ce-ti dicteaza inima. Fana declarata a botoxului, a dezvaluit chiar pe scena binefacerile acestei substante minune! Si intr-adevar: vedeta arata incredibil de bine la 61 de ani, multe tinere putand fi geloase pe frumusetea ei.
Debordand de energie si dinamism, exuberanta Bonnie Tyler si-a lasat cu gura cascata fanii veniti sa o vada: "Nu credeam ca e asa frumoasa! Vai, si ce voce are! Nu ai cum sa nu te indragostesti de ea... e geniala!" spunea o doamna la sfarsitul show-ului.
Si-a prezentat cu mandrie echipa, chiar si pe sotul ei, pe care l-a sarutat si imbratisat cu drag. Dupa fiecare piesa a multumit publicului, spunand la un moment dat "multumesc" in limba romana, moment in care publicul a explodat. A primit aplauze minute in sir si a povestit publicului cate ceva despre fiecare melodie. Cu un umor contagios, fiecare povestioara spusa de cantareata le aducea celor din public zambetul pe buze. Le-a povestit chiar si cum o striga rudele mai tinere din familia sa: Auntie Gaynor (matusica Gaynor) - Gaynor fiind unul dintre numele sale reale.
Artista a impartasit aseara si un secret stiut de foarte putina lume. Inainte sa cante piesa "The Best" ("You’re Simply The Best"), a dezvaluit ca este piesa ei, si nu a Tinei Turner! Fapt adevarat dar mai putin cunoscut: piesa "The Best" a fost inregistrata in 1988 de catre Bonnie, urmand ca Tina Turner sa faca cover dupa aceasta piesa un deceniu mai tarziu!
Povestea vocii inconfundabile este una dramatica, dar cu happy-end. In 1977, artista a fost diagnosticata cu noduli pe corzile vocale. A fost operata cu succes, dar a primit interdictia de a vorbi sase saptamani. In aceasta perioada, la un moment dat a cedat si a tipat de furie. Rezultatul: corzile vocale ii fusesera afectate. Totusi, in loc sa fie ruinata, raguseala din vocea ei avea sa-i aduca un succes nesperat si sa o transforme intr-un star international!
Dupa spectacolul de la Sala Palatului, Bonnie a plecat spre platourile X Factor, unde a cantat live doua dintre cele mai iubite piese ale sale: "It‘s a Heartache" si "Total Eclipse of the Heart". E, fara doar si poate, cea mai mare vedeta care a pasit pe scena X Factor.
Spectacolul Bonnie Tyler - Greatest Hits de la Sala Palatului a fost o demonstratie de forta, sala plina stand ca dovada ca legendele muzicii pot darama barierele dintre generatii.
In curand, Bonnie Tyler va lansa si un nou album, "Rocks and Honey".
Concertul "BONNIE TYLER - Greatest Hits" a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si a fost un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.
Partenerii acestui concert au fost: Romantic FM, Adevarul, Ring, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Sunete, Ioana, Centrul Vechi, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Flacara, ADPM.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Port.ro, InfoMusic.ro, VipNews.ro, PeTeava.ro, 220.ro, OrasulM.eu, Wall-Street.ro, BucharestHerald.ro, Ziare.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Cocor MediaChannel, Caro Hotel, Carpat Guard, Spard Team.