Cautare

585 de rezultate pentru "berceanu" (8.06 secunde)
Berceanu: ... Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
Programul national de constructie de autostrazi pentru 2007-2013, aprobat la ultima sedinta de guvern, prevede realizarea a 1.800 de kilometri de autostrada si un necesar financiar de 13 miliarde de euro, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
Totodata, in locul lui Gheorghe Dobre, un ministru contestat si aratat cu degetul pentru cei "0 kilometri de autostrada", a fost anuntat drept inlocuitor Radu Berceanu.
Radu Berceanu (foto) a declarat ieri ca ministrii democrati au fost nemultumiti de anuntul restructurarii Guvernului, pe motiv ca "lucrurile s-au pus intr-o alta lumina decat sunt ele in realitate", referindu-se la faptul ca se vizeaza doar secretarii si subsecretarii de stat.
Democratul Radu Berceanu crede ca PNL si PSD au un plan ascuns potrivit caruia, in scurt timp, va fi prezentat Parlamentului un guvern liberal "de sus pana jos" care sa obtina sustinerea senatorilor si deputatilor.
Ministrul democrat al Transporturilor, Radu Berceanu, a sustinut ieri, la sediul partidului, o conferinta de presa, in care a atacat atitudinea premierului Calin Popescu Tariceanu.
Liberalii Eugen Nicolaescu, ministru al Sanatatii si Crin Antonescu, liderul grupului PNL din Camera Depuatilor, au solicitat ieri demisia ministrului democrat al Transporturilor, Radu Berceanu. Cei doi l-au acuzat de ipocrizie pe Berceanu, reprosandu-i atacurile la adresa premierului.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
"Ar trebui sa puna si în Craiovita Noua un mash cu zece milioane de euro pentru ca am transformat centralele termice de acolo în puncte termice, ar trebui sa puna unul cu 40 de milioane de euro în Brestei si Catargiu, pentru ca atât costa canalizarea pe care am adus-o acolo", a spus ieri Solomon.  Caricaturi cu Berceanu Campania electorala pentru alegerile locale din acest an aduce si o gramada de noutati.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, la Calafat, ca opozitia isi doreste sa dea jos Guvernul Boc, insa nu si-a pus problema nimeni ce se va intampla dupa caderea Executivului, el apreciind ca un efect ar putea fi cresterea inflatiei, transmite corespondentul MEDIAFAX Berceanu a declarat ca atat opozitia, cat si analistii politici ar trebui sa se gandeasca ce s-ar intampla daca "totusi" Guvernul Boc va fi demis prin adoptarea motiunii de cenzura.
Radu Berceanu arunca o bomba in plin congres al PDL, reluata apoi in direct la Realitatea TV, anuntand un eveniment cel putin ciudat pentru data de 12 iunie, adica la cca.
Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca PDL a gestionat prost actuala criza politica. ... Berceanu explica numarul mic de protestatari prin faptul ca multi oameni au devenit mai rationali si vad ce se intampla in alte tari europene, intelegand ca problemele nu se rezolva in strada.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a renuntat la construirea drumului expres Craiova - Pitesti, al carui proiect a fost inceput pe vremea predecesorului sau, Ludovic Orban.
Vicepresedintele democrat Radu Berceanu i-a amenintat cu dosare penale pe directorii care au folosit institutiile pentru sustinerea PSD in campania electorala.
Liderul democrat Radu Berceanu a declarat ieri, la Senat, ca va cere conducerii Partidului Democrat (PD) sanctionarea lui Cozmin Gusa, eventual prin retragerea sprijinului politic.
Voci din PD afirma ca amanarea s-a datorat campaniei declansate de Radu Berceanu in favoarea sa. ... - beneficiaza, in continuare, de un puternic sprijin intern, Berceanu vine puternic din urma, sustinut la randul lui de democrati cu vechi state de partid.
google-analytics.com