Cautare

585 de rezultate pentru "berceanu" (2.63 secunde)
Vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, ii solicita lui Ion Iliescu sa prezinte facturile de inchiriere a Salii de Marmura de la Senat, unde acesta si-a sarbatorit joi ziua de nastere.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Sustinut de Radu Berceanu si de Costica Canacheu, Preda a aratat ca aceasta motiune va urma linia celei cu care Traian Basescu a castigat presedintia partidului in 2001, “Romania puternica.
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a constatat ca in aceste zile litoralul este plin si ca vestile alarmiste cu privire la esecul sezonului estival 2006 se pare ca nu se confirma.
Nu inainte insa ca ministrul transporturilor, Radu Berceanu, sa mai aduca acuze autoritatilor locale din Rast si Consiliului Judetean Dolj referitoare la modul in care au gestionat situatia.
Vicepresedintele Partidului Democrat, Radu Berceanu, le-a recomandat colegilor sa nu mai faca nici un fel de oferta de colaborare cu liberali, diagnosticand astfel moartea clinica in care a intrat Alianta celor doua partide.
Senatorii Radu Berceanu si Mircea Geoana sunt singurii alesi care au vandut sau cumparat ceva anul trecut.
Fostul senator Radu Berceanu, in prezent consilier local si presedinte al PD-L Dolj, isi petrece vacantele in insula spaniola Palma de Mallorca. Potrivit Realitateatv, Berceanu are un apartament intr-una dintre cele mai cochete statiuni: ... Aici sta aproape toata vara sotia lui Berceanu.
Presedintele PD-L Dolj, ministrul transporturilor Radu Berceanu, a declarat ieri, la Calafat, ca i-ar putea cere ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, demiterea pedelistului Constantin Iancu de la conducerea Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF), daca acesta din urma nu-si va da singur demisia, asa cum a promis.
Deputatii PSD si cei ai PD-L s-au certat pe tema prezentei ministrului Radu Berceanu (foto) in plenul Camerei, la dezbaterea unei OUG emise de Guvernul Tariceanu, lucrarile fiind sistate dupa ce presedintele Camerei, Roberta Anastase, a decis, fara a supune la vot, retrimiterea la comisie a proiectului.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, afirma ca siturile arheologice de pe traseul autostrazilor sunt motive de muls bani pentru o serie de SRL-uri, iar unii angajati ai Ministerului Culturii sustin aceste activitati.
Trei dintre liderii PD-L, Theodor Stolojan, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur, au declarat, luni, inaintea BPCC, ca nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentand o afirmatie recenta a vicepresedintelui PD-L Ioan Oltean.
PSD a depus la Senat motiunea simpla la adresa ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Evolutia lucrarilor la Autostrada Transilvania, realizate de catre firma americana Bechtel, nu-l multumeste pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. ... Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) va aplica sanctiuni daca vor fi intarzieri in realizarea lucrarilor si ia in calcul chiar si rezilierea contractului, a spus Berceanu, citat de Mediafax.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, sustine ca Fondul Monetar International (FMI) nu este de acord cu continuarea investitiilor in autostrazi si drumuri finantate cu fonduri ale Bancii Europene pentru Investitii (BEI), intrucat astfel ar creste si mai mult deficitul bugetar.
"Dupa ce in urma cu o saptamana am avut placerea de a-l vedea pe domnul Traian Basescu botezand un miel cu propriul sau nume la targul de agricultura INDAGRA si dupa ce domnul Emil Boc a iesit in repetate randuri in presa sa anunte ca s-a ocupat dansul de problema banilor pentru fermieri si ca acestia nu au de ce sa-si faca griji pentru primirea subventiilor, aflam astazi, cu durere, ca bietul Traienica nu mai are nici o sansa sa apuce Revelionul, decat daca va manca sinele de tren oferite cu generozitate de domnul ministru al agriculturii/transporturilor, Radu Berceanu, pentru ca bani pentru cresterea animalelor nu prea vor vedea agricultorii in aceasta toamna!
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a sustinut ieri ca partidul nu a avut pe cine sa trimita la o intalnire de nivel inalt, liderii democrati fiind angrenati in diferite actiuni politice interne.
google-analytics.com