Cautare

8791 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (2.88 secunde)
Coalitia se hitina din ce in ce mai zgomotos. ... Deocamdata e prea slabit dupa trecerea in opozitie, dupa congres, dupa toate scandalurile cu Iliescu. ... Sondajele arata ca ADA se mentine la un confortabil 50%, si asta nu e putin. ... Sigur, una e votul, altceva un sondaj.
Coalitia se hitina din ce in ce mai zgomotos. ... Deocamdata e prea slabit dupa trecerea in opozitie, dupa congres, dupa toate scandalurile cu Iliescu. ... Sondajele arata ca ADA se mentine la un confortabil 50%, si asta nu e putin. ... Sigur, una e votul, altceva un sondaj.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare. ... Nasul in politica l-a gasit oricum imediat dupa alegerile locale, cand a intrat rapid in gratiile primarului Basescu.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Basescu nominalizeaza oligarhii, iar oligarhii se apara si acuza la randul lor. ... UDMR-istul Verestoy Attila invoca o asemanare de discurs intre Basescu si Hitler si invoca pierderi severe ale unui popor condus de astfel de lideri.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Ce nume se vehiculeaza in partid?Adrian Nastase: E binecunoscut faptul ca atat eu cat si presedintele PSD, Mircea Geoana, ne-am aratat interesul de a candida la alegerile prezidentiale din acest an.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: ... In interiorul tarcului, Basescu mai tine captiv un singur partid, PD-L, dar si in acesta tensiunile acumulate sunt tot mai puternice, multi PD-L-isti de bun simt asteptand salvarea sau izbavirea din 6 decembrie.
Presedintele in exercitiu Traian Basescu se situeaza pe locul secund in sondajele de opinie dupa un mandat marcat de confruntari cu oponentii politici si partenerii de coalitie si de falsa lupta impotriva mizeriei morale, o lupta care nu a reusit sa imbunatateasca imaginea Romaniei de cea mai corupta tara dintre membrii UE, scrie Reuters, intr-un articol preluat de site-ul Interactive Investor.
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu.
Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec: ... Si, ca sa nu lungim vorba, as vrea sa spun de la inceput ca, inainte de a se ocupa de intoarcerea lui Hayssam, Basescu trebuie sa dea un raspuns despre fuga lui Hayssam!
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu? ... Faptul ca de doua legislaturi Traian Basescu este Presedinte face ca niciun calcul posibil sa nu poata exclude PDL.
Traian Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Basescu a amenintat Parlamentul. Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune. Declaratia lui Basescu ar putea fi interpretata ca o amenintare directa la adresa Parlamentului.
Un alt element tinut sub tacere de presedinte a fost dezvaluit acum citiva ani de un alt presedinte, Emil Constantinescu, anume ca, la revolutie, Traian Basescu figura scriptic pe lista restrinsa a nomenclaturistilor Romaniei, statut care le conferea numeroase privilegii.
Care inseamna si basescu la Cotroceni, si Macovei mancand rahat la Bruxelles, si angajamente aiurea luate de portocalii in numele Romaniei, si multe, multe altele.
Victor Ponta e noul lider al Romaniei (Autor: Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
google-analytics.com