Cautare

7306 de rezultate pentru "bani" (7.04 secunde)
• Monica Iacob-Ridzi, Elena Udrea si Radu Mazare au primit premiul "Pitiponceala politica pe banii nostri" "Se acorda politicienilor-vedeta, care isi fac operatii de imagine pe bani publici, injectand colagen media in fata opiniei publice.
Asemenea companii s-au dezvoltat cu bani de la stat, ba chiar s-au abonat la banul public, in diverse ipostaze.
Lui Gigi i se facuse o mare nedreptate atunci, cu valiza cu bani.
Tu faci jurnalism pe bani grei inghitindu-i precum un tonomat ca sa-ti canti partitura seara de seara, pe cand amaratul asta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui si fara bani primiti de la moguli.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Desigur, cineva il adusese in magazin si era acolo, asteptind sa-l iau, cu bani si cu tot ce mai aveam in el. ... Intr-o alta relatare despre bani pierduti si gasiti, doi vindecatori numiti Rachelle si Mary Lynn i-au cerut Arhanghelului Mihail sa aiba grija de portmoneul lor pierdut:
"Vreau ca banii care au fost dati pana in acest moment sa inceapa sa fie cheltuiti pe lucrarile de infrastructura de investitii, pentru ca rolul Ministerului Educatiei nu este de a depozita bani acolo si a astepta, la un moment dat, nu stim cand, sa inceapa lucrarile", a spus Tariceanu.
Concluzia lui Nicosevici a fost ca pentru profesionalizarea parlamentarului roman, pentru responsabilizarea sa si pentru ca munca sa sa fie mult mai vizibila in viata de zi cu zi a romanului este nevoie de cheltuirea mai multor bani.
Au manipulat si au dezinformat, scriind ca Fundatia pentru SMURD este de utilitate publica, ca primeste bani de la bugetul statului, ca a platit nu stiu cati bani pentru bosii de la Pompieri ca sa se plimbe.
Trebuie sa le plang de mila alora cu Rolls-Royce, care nu vor mai avea ce fura din bani publici? ... Sa vina dreapta, sa taie salarii si sa mareasca taxe si impozite, ca sa fie bani de praduit pentru prietenii politici? ... Din ce bani ti-ai cumparat BMW X 5?!
Este un bun timp sa primesti bani, credite, discutii pentru plati mai bune. ... RAC (22 iunie - 23 iulie) Daca esti nascut sub semnul Racului, in fata ta urmeaza o saptamana care te va multumi legat de bani sau de rezolvarea unei probleme financiare.
asupra spalatorilor de parbrize care ii abordau pe soferi in intersectiile din New York, cerandu-le bani ca sa le spele parbrizul, de exemplu, si asupra tuturor celorlalte echivalente terestre ale fortarii turnichetelor (n.r.
Primaria nu mai da bani Popescu sustine ca primarul saboteaza activitatea serviciului pe care il conduce prin intirzierea unor decontari.
"Mercenarii" de la poarta taberei, care voiau sa scoata bani de pe spinarea navodarenilor, au fost alungati, iar lucrurile au reintrat in normal.
Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
Tipuri de afaceri cu bani europeni: ... Dupa aderarea tarii noastre la UE, taranii romani se pot apuca de afaceri pe bani europeni. ... Bani pot primi si cei care isi deschid un atelier de mobilier sau agricultorii care deschid un magazin unde se vand produsele obtinute in ferma proprie.
Bucurestiul fura de la saraci Penelistul si-a continuat tirul si a aratat ca, in timp ce edilii Bucurestiului se lafaie in banii primiti de la Guvern, administratiile locale se chinuie sa faca rost de bani pentru a putea co-finanta unele proiecte cu finantare europeana.
Bucurestiul fura de la saraci Penelistul si-a continuat tirul si a aratat ca, in timp ce edilii Bucurestiului se lafaie in banii primiti de la Guvern, administratiile locale se chinuie sa faca rost de bani pentru a putea co-finanta unele proiecte cu finantare europeana.
El a explicat ca atunci cand a intrebat "daca sunt bani prevazuti pentru alegerile pentru Parlamentul European" in cadrul intalnirii premierului Tariceanu cu liderii partidelor politice parlamentare, i s-a spus ca acesti bani nu sunt prevazuti in buget, dar ca "vor fi folositi, probabil, din fondul de rezerva al Guvernului".
Primul motiv de galceava intre consilieri a fost acordarea de catre consiliul judetean a unor bani pentru reparatia sediului in care isi desfasoara activitatea Serviciul de Ambulanta Sadova, actiune considerata nelegala de catre alesii democrati, care s-au abtinut de la vot.
google-analytics.com