www.almeea.com informeaza: Dintre intamplarile privind interventia divina pe acest taram, unele dintre cele mai emotionante se refera la oameni care si-au pierdut portmoneul sau geanta si apoi le-au descoperit pe cai miraculoase. Aceste povestiri pot intari credinta ca Dumnezeu si ingerii vegheaza asupra noastra, si increderea in bunatatea esentiala a oamenilor.
O consiliera numita Gayle Earle a povestit urmatoarea intimplare minunata despre felul in care ingerii au ajutat-o sa-si gaseasca portmoneul pierdut.
Mi-am lasat din greseala portmoneul in caruciorul de cumparat de la bacanie. Am ajuns acasa, am despachetat cumparaturile si am revenit la masina, pentru a merge la urmatorul magazin. Mi-am intrebat ingerii: "La ce magazin ar trebui sa mergem pentru restul cumparaturilor?" Nu am primit un raspuns clar si m-am simtit putin frustrata. Apoi am primit mesajul: "Stii unde iti este portmoneul? " Si mi-am dat seama ca nu-l mai aveam. Ceva m-a indemnat sa ma intorc la bacanie. Desigur, cineva il adusese in magazin si era acolo, asteptind sa-l iau, cu bani si cu tot ce mai aveam in el. Lumea e plina de oameni iubitori si cinstiti si sint binecuvintata ca fac parte din ea.
Intr-o alta relatare despre bani pierduti si gasiti, doi vindecatori numiti Rachelle si Mary Lynn i-au cerut Arhanghelului Mihail sa aiba grija de portmoneul lor pierdut: Rachelle si Mary Lynn mergeau cu masina de la Pittsburg la Cleveland si s-au oprit sa ia masa la un restaurant. Dupa o ora, au oprit la o benzinarie. Mary Lynn si-a cautat portmoneul ca sa plateasca benzina si, ingrozita, si-a dat seama ca-l uitase la restaurant. Cum amindoua surorile aveau mare incredere in puterea ingerilor, in special a Arhanghelului Mihail, le-au cerut imediat sa aiba grija de portmoneul lui Mary Lynn. Apoi ele au afirmat: "Totul este intr-o ordine divina si perfecta" pentru a le ajuta sa-si "ancoreze" credinta. Mergind inapoi spre restaurant, le-au cerut ingerilor sa le indrume, fiindca nu mai stiau unde era situat. Au simtit prezenta ingerilor, care le calauzeau si le linisteau, au ajuns acolo, au intrat in restaurant si managerul i-a inminat lui Mary Lynn portmoneul. Totul era neatins, inclusiv cardul de credit si cei 200 de dolari.
Peste o luna, Mary Lynn a trebuit sa-l cheme pe Arhanghelul Mihail intr-un alt caz de obiecte pierdute! Fiind asistenta de cardiologie, Mary Lynn "trece ca vintul" prin spital si nu are un birou sau un dulapior permanent in care sa-si tina lucrurile. Isi pastreaza totul, inclusiv cheile, banii si agenda, intr-o geanta. Intr-o noapte, Mary Lynn a fost foarte ocupata cu o urgenta si a lasat geanta nesupravegheata! Dupa operatie, a observat ca-i lipsea! L-a rugat imediat pe Arhanghelul Mihail sa aiba grija de bunurile ei si a trimis binecuvintari si dragoste divina persoanei care luase geanta. In mai putin de o ora, Mary Lynn a primit un telefon de la serviciul de securitate si a fost anuntata ca geanta fusese predata. Ca si in primul caz, toate lucrurile erau neatinse si nu lipsea nimic.
Ori de cite ori pierdem un lucru, este important sacerem ajutor spiritual. Iata ce a relatat o femeie numita Maggie: studenta si chelnerita cu jumatate de norma, Maggie si-a pus cu grija cei 65 de dolari, banii primiti pentru munca din seara trecuta, intr-un plic, pe care l-a pus in geanta. Apoi a livrat citeva comenzi, timp in care a luat 5 dolari din plic ca sa cumpere ceva de mincare de la un magazin Taco Bell. In dimineata urmatoare, a cautat peste tot portmoneul plin cu bani, dar acesta disparuse. A cautat prin cutiile goale si sub fiecare hirtie din casa, si-a pierdut mai multe ore cautind in zadar. In cele din urma, disperata, s-a indreptat catre Dumnezeu si ingeri, cerandu-le ajutorul. Chiar in clipa in care s-a rugat, Maggie a primit o imagine mentalaa pungii cu produse de la Taco Bell, pe care o cumparase in seara trecuta. S-a dus la cosul de gunoi, a desfacut punga si a gasit plicul plin cu bani!
Ingerii au grija atit de noi, cit si de casele noastre. Iata relatarea unei femei despre calauzirea divina primita.
In timp ce mergeam cu masina spre serviciu, am auzit o voce interioara care imi spunea ca aparatul de facut cafea fusese lasat in priza. In mod normal nu m-as fi gindit la asta, fiind ca sotul meu lucreaza frecvent aproape de casa si in primul rind el isi prepara si bea cafeaua. Si totusi, vocea era imperativa. L-am sunat deci pe sotul meu si mi-a raspuns la telefonul mobil in timp ce conducea masina. L-am intrebat daca isi aminteste ca a scos din priza aparatul de facut cafea, inainte de a pleca de acasa. "O, am uitat!", a exclamat el. S-a intors acasa si l-a scos din priza, datorita ingerilor care vegheau asupra scumpei noastre case.
Majoritatea relatarilor despre ingeri primite se refera la automobile. Ingerii nostri vegheaza asupra noastra cand suntem in masini, fiindca nu vor sa ni se intimple nimic inainte de vreme. Desigur, ei nu pot sa faca altceva decat sa ne trimita mesaje de avertizare. Liberul nostru arbitru ne da optiunea sa nu tinem seama de indemnurile ingerilor de a conduce mai incet, de a trece pe o alta banda si asa mai departe. Multe din relatarile privind interventiile divine sunt adevarate povesti de groaza, precum experienta lui David. David mergea cu masina pe o autostrada aglomerata din California de Sud, cand a observat deodata ca indicatorul de benzina cobora brusc de la F la E. "Ei, tocmai am facut plinul", s-a gindit David. "Ma intreb daca nu cumva am lasat capacul rezervorului pe masina la benzinarie". Cum semnalul coborise sub E si se aprinsese indicatorul rosu, David a tras pe dreapta autostrazii pentru a vedea ce se intimplase. La o clipa dupa ce a tras pe dreapta, David a auzit zgomotul foarte puternic al unei ciocniri. S-a uitat inapoi si exact pe banda de pe care iesise erau trei masini ajunse una peste alta. Daca nu ar fi parasit banda, David ar fi fost cu siguranta prins in coliziune.
A spus o rugaciune de multumire si s-a rugat si pentru oamenii implicati in accident. Apoi a mers cu grija in spatele masinii sale sa verifice daca avea sau nu capacul rezervorului, si-l avea. Apoi a pornit masina si a fost uimit sa vada ca indicatorul a urcat imediat la F. Masina lui nu avusese niciodata probleme cu indicatorul de benzina inainte si nici de atunci incoace.
Asa cum am vazut din intimplarea lui David, ingerii pot influenta lumea fizica si pot face minuni atunci cind e nevoie. Madison, o vindecatoare din Utah, a trait o experienta din care a inteles cum ingerii pot sfida legile fizicii:
Conduceam pe banda din dreapta pe un drum cu patru benzi. Mai era o masina in fata mea si alta in stanga mea. Deodata, soferul din fata mea a pus frina! Trebuia sa trec brusc pe banda din stanga pentru a evita sa lovesc masina din fata mea. Bine, dar as fi lovit masina din stanga. Dar m-am uitat in oglinda retrovizoare si masina care fusese in stanga mea era cu sase lungimi de masina in urma mea. Nu am nici o indoiala ca am fost salvata de ingerii mei.
Multi oameni au descoperit ca ingerii ne pot ajuta sa ajungem la destinatie la timp. O femeie povesteste cum era in intirziere si trebuia sa ia o prietena de la aeroport:
Practic nu aveam cum sa ajung la timp la aeroport, asa ca i-am rugat pe ingerii mei sa ma ajute. Nu stiu cum, am ajuns la aeroport, am parcat masina si am sosit la punctul de intalnire cu cinci minute inaintea venirii ei, iar avionul aterizase la timp! A fost ca si cum ingerii m-au ajutat sa intru intr-un time warp (modificare sau deformare a timpului, n. trad.), fiindca drumul cu masina pana la aeroport dureaza intotdeauna o ora, si atunci l-am facut in 30 de minute. Si nu am condus mai repede sau altfel decat de obicei.
O alta femeie a relatat o intamplare asemanatoare:
Eram in intarziere si plecasem de acasa cu 20 de minute mai tarziu decat in mod obisnuit. Le-am cerut ingerilor mei ajutor sa ajung la serviciu repede, in siguranta si fara stress. De obieci, fac intre 30 si 40 de minute pina acolo. Astazi, am ajuns in 15 minute! Aproape ca nu era circulatie, am avut numai doua opriri la stop si a trebuit sa astept doar cateva clipe. Nu am depasit deloc limita de viteza si tot am ajuns la serviciu mai devreme! Va multumesc, ingeri.