Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (3.69 secunde)
Prin urmare jumatate lucreaza la societati care aduc bani la buget, iar cealalta jumatate ia bani de la buget. ... In aceste conditii, de unde sa mai atragi bani la buget?
Prin urmare jumatate lucreaza la societati care aduc bani la buget, iar cealalta jumatate ia bani de la buget. ... In aceste conditii, de unde sa mai atragi bani la buget?
Mii de salariati carora li se opresc în fiecare luna bani din salariu pentru asigurarile de sanatate nu au dreptul nici la o banala adeverinta de salariat pentru a merge la un medic, fiindca pe document trebuie sa figureze ordinul de plata cu care s-au platit la zi asigurarile.
Rompetrol a redus, vineri, preturile carburantilor comercializati in reteaua proprie de benzinarii, cu 1-2 bani pe litru, dupa scaderea de 5 bani pe litru operata miercuri.
Rompetrol va reduce, incepand de maine, cu cinci bani pe litru, preturile tuturor carburantilor comercializati prin reteaua proprie.Astfel, pretul benzinei Premium Euro 4 va cobori la 4,23 lei pe litru, iar cel al sortimentelor Efix 95 si Euro Super 98 fara plumb va scadea la 4,19 lei, respectiv 4,82 lei pe litru.Pretul motorinelor Efix Euro 4 si super Euro 5 va scadea la 4,56 lei, respectiv 4,85 lei pe litru.In urma cu o saptamana, compania a scumpit carburantii cu trei bani pe litru.Subsidiara romaneasca a grupului rus Lukoil a redus saptamana trecuta preturile unor tipuri de carburanti pe care ii comercializeaza in reteaua proprie de benzinarii, dupa ce la inceputul lunii iulie le-a majorat cu pana la 12 bani pe litru.Si compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a ieftinit marti benzina cu opt bani pe litru si motorina cu sase bani.Lukoil, Petrom si Rompetrol detin cele mai multe statii de distributie a carburantilor in Romania, cele trei companii acoperind peste 60% din piata.La sfarsitul saptamanii trecute, pretul petrolului a scazut cu 13%, pana in jurul nivelului de 129 dolari pe baril.Cotatiile internationale ale barilului de petrol, care influenteaza preturile combustibililor, au crescut cu circa 50% fata de inceputul acestui an si s-au dublat comparativ cu perioada similara din 2007, ajungand la 11 iulie la recordul istoric de peste 147 dolari pe baril.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Nu este cazul Pielestiului, care numara câteva zeci de milioane de lei, bani proveniti din impozitele firmelor care si-au facut sedii si magazine de prezentare pe teritoriul comunei, dar care uita sa plateasca la timp.În urma cu 10-15 ani, localnicii din Pielesti traiau ca mai toti taranii din judet, adica din ce dadea pamântul sau ce puteau cumpara din salariile celor care nu fusesera înca disponibilizati de la unitatile industriale din Craiova.
Rompetrol a redus, ieri, preturile de referinta la carburantii comercializati prin reteaua proprie, cu trei bani pe litru, atat in cazul sortimentelor de benzina, cat si de motorina, a anuntat compania.
Acesta a explicat ca, chiar daca pretul locuintelor ar mai scadea în urmatorii ani, cei care investesc bani în locuinte si-i pot recupera din chirii.
Desi e vorba de foarte multi bani, cred ca se putea face mai mult din '90 incoace, pentru prezervare si, in al doilea rand, pentru restaurarea acestor castele.
Angajatii care lucrau la firme ce utilizeaza case de marcat trebuia sa declare la venirea la lucru si la plecare câti bani au în buzunar si sa completeze un registru special obligatoriu. ... Ba chiar si administratorul societatii era obligat sa declare cu câti bani a plecat de acasa.
Petrom, Rompetrol si Lukoil au scumpit carburantii, de la inceputul anului, cu pana la 77 de bani pentru un sortiment de benzina si 45 de bani pentru motorina, in timp ce pretul barilului de petrol a scazut cu circa 15 dolari in acelasi interval.
"Sunt niste bani aruncati pe fereastra. Am dat bani la revizia de 15.000 de kilometri, iar acum am fost si la a doua revizie.
Compania Petrom, controlata grupul OMV din Austria, continua sa ieftineasca carburantii, asa incat, incepand de joi, preturile la benzina vor fi mai mici cu 3 bani/litru, in timp ce scaderea la motorina va fi cu 2 bani/litru.
• Rompetrol Downstream a majorat, joi, preturile benzinei si motorinei cu 6 bani pe litru, a anuntat compania din grupul Rompetrol. ... • Compania OMV Petrom a majorat miercuri, tot cu sase bani pe litru, carburantii vanduti prin reteaua proprie.
'In lipsa de bani la bugetul de stat, guvernantii vor sa majoreze cota retinuta anticipat pentru castigurile de pe Bursa de la 1% cat este in prezent la 10%, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal elaborat de Ministerul Finantelor.
Ministrul transporturilor spune ca oficialii UE l-au intrebat cu ce bani va intretine autostrazile construite din bani europeni. ... Ministrul spune ca oficialii Comisiei Europene (CE) au cerut garantii ca autostrazile construite din bani europeni vor fi intretinute corespunzator si au solicitat indicarea surselor de finantare in acest sens.
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
Sunt bani care ar fi trebuit sa acopere o parte din cheltuielile cu salarii din invatamantul preuniversitar din Dolj, lucrari de intretinere a drumurilor ori sume care ar fi putut fi folosite pentru investitii in comune.
Agerpres informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii doresc continuarea acordului cu Fondul Monetar International (FMI), insa vor un acord de tipul unei auditari in comun cu Comisia Europeana, si fara ca Romania sa mai imprumute bani.
google-analytics.com