Cautare

8117 de rezultate pentru "bani online" (2.72 secunde)
Leo a imbunatatit conceptul si l-a transpus online, obtinand astfel un produs superior. ... Site-ul poate sugera fonduri si piete pentru investitii 4) Utilitare web - Pixlr.com Pixlr este o unealta gratuita de editare foto online care reproduce cu succes unele dintre cele mai importante functii Photoshop.
Daca ai folosit Google Chrome, gigantul online stie ce ai cautat pe internet si pe ce pagini ai intrat.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Trebuie sa imprumutam foarte multi bani si pentru functionarea celorlalte sisteme. ... Sunt bani care se fura din banii publici, care se dau unor oameni care nu au dreptul sa ii primeasca.
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Acum, dupa 1 iulie, ne vom reaminti sa socotim preturile si in subdiviziunile de mult disparute ale leului, anume in bani. ... Sigur insa noii bani vor aduce dupa sine si puzderie de tepe trase de infractori intreprinzatori care abia asteapta o asemenea pleasca pentru a-i reproduce pe imprimante.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Tot mai multi sunt cei care doresc sa-si faca un site cu care sa demareze o afacere online. Dar, depinde de afacere, este nevoie de mai multi sau mai putini bani. ... Avantajul e ca proiectul poate fi depus si online.
Andronic ii critica pe ziaristii-analisti care primesc bani, uneori vanzandu-si contiintele.
Festival Online de Arte Reteaua Euro-Med a Tinerilor Artisti lanseaza un apel de participare la prima editie a Festivalului Online de Arte,care va avea loc in luna octombrie.
Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzica online Google va lansa un serviciu de muzica online, Music Beta, si a implementat deja softul in cel mai recent sistem Android, anunta Mediafax.
500 de filme clasice pe care le poti viziona online, gratuit Site-ul openculture.com a facut publica o lista cu nici mai mult, nici mai putin de 500 de filme care pot fi vizionate online, gratuit.
Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ... Contribuabilii vor putea comunica online cu fiscul pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD+PC, va discuta online cu cititorii despre tensiunile din coalitia PSD-PD-L, despre declaratiile prinvind scoaterea PSD de la guvernare si despre lupta pe serviciile secrete.
In decembrie, au fost consemnate 10.800 de tranzactii de plata in sistemul 3D Secure si un volum de vanzari online de peste 2,1 milioane de dolari, potrivit No-cash.
Proiectul de act normativ de organizare si functionare a jocurilor de noroc, initiat de Ministerul Finantelor, interzice jocurile de noroc online.
Prima o reprezinta completarea online a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii dupa obtinerea parolei de la ITM.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Firmele mijlocii si mici din inca zece judete, printre care si Bihorul, vor avea posibilitatea sa depuna declaratiile fiscale online, potrivit unui proiect de ordin elaborat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
In vederea depunerii declaratiilor fiscale online prin mijloace electronice de transmitere la distanta, acestea pot fi semnate si de persoane care detin certificate digitale calificate, eliberate de furnizorii de servicii de certificare, acreditati in conditiile Legii nr.
google-analytics.com