Cautare

177 de rezultate pentru "ardeal" (3.67 secunde)
Abia referendumul de suspendare a presedintelui Basescu a fost episodul care a scos-o din anonimat, fostul consilier juridic de prin Ardeal, Augustin Zegrean, devenind peste noapte un soi de vedeta a faptului divers.
Ele au vizat principalele sensibilitati romanesti - unirea cu Basarabia si problemele legate de solicitarile autonomiste din Ardeal. Mai intai, ambasadorul american de la Chisinau a facut afirmatii brutale legate de perspectivele reunificarii iar, apoi, in Covasna, ambasadorul Klemm s-a fotografiat cu steagul TARII SECUILOR.
Tot prin Turist Center puteti petrece Sarbatorile Pascale la Praid, intr-o ambianta rustica, in Regiunea Sarii din Ardeal. Pentru 3.360.000 de lei aveti cazare patru nopti in pensiuni agroturistice, pensiune completa (fisa de cont plus meniuri festive).
Creditele pe o perioada foarte scurta, mai putin de 2 ani, au fost contractate in special in Moldova (17,3% fata de 9,8% media la nivel national) si in Ardeal (19,1%).
Locomotiva cu aburi si vagoanele au fost aduse cu camionul din Ardeal, costul total al investitiei, inclusiv pentru refacerea liniei, ridicandu-se la peste 100.000 de dolari.
"Exista firme care se dezvolta foarte bine, in special in Ardeal si in partea de vest. Mult mai putine exista in Moldova si sudul tarii".
E o greseala, din punctul meu de vedere, impardonabila ca Romania a acceptat ca suprafata minima eligibila sa fie de 0,3 hectare, pentru ca in Ardeal unita-tea de masura seculara e iugarul, iar o jumatate de iugar, prin diviziune, e sub 0,3 hectare", a aratat Remes.
La editia a sasea a Zilei Recoltei si-au anuntat prezenta o suta de producatori atat din judetul nostru, cat si din cele vecine, dar si din Bucuresti si chiar Ardeal.
În România, media este de aproape 800 de euro/ha, cele mai mari preturi fiind platite pentru terenurile din Ardeal.
La editia a sasea a Zilei Recoltei si-au anuntat prezenta o suta de producatori atat din judetul nostru, cat si din cele vecine, dar si din Bucuresti si chiar Ardeal.
În România, media este de aproape 800 de euro/ha, cele mai mari preturi fiind platite pentru terenurile din Ardeal.
Ministrul a mai declarat ca anul viitor vor intra in reabilitare, in Ardeal, peste 1.200 de kilometri numai din finantatare BEI si din resurse bugetare, reparatii capitale, reabilitari, vor intra peste 1500 de km.
La polul opus se afla doua judete din Ardeal: Harghita si Maramures, unde localnicii primesc lunar in jur de 800 de lei.
"Dintre firmele participante 40% sunt din Galati, 19% din Constanta, 14% Ardeal, 9% Bucuresti, iar 5% din Oltenia si Muntenia, respectiv Crisana si Banat", a mai spus Virginia Nechita, director eveniment, ABPLUS Events.
Studiul de amplasament pentru a doua centrala nucleara a tarii a fost finalizat, iar cele mai bune patru locatii selectate se afla in judetele Brasov, Sibiu, Arad si Cluj, a aratat Valica Gorea, fost presedinte al Agentiei Nucleare.
Printre cei care isi depun CV-urile se numara din ce in ce mai multi romani din toate colturile tarii, cei mai multi provenind din Moldova si Ardeal.
Ponta a spus ca initiativa legislativa a fost propusa de organizatiile PSD din Ardeal, ca reactie la modul in care SRTV a prezentat moartea fostului senator PSD Adrian Paunescu.
Si om de mare nadejde al preacinstitului si el premier din Ardeal, taranul-jurist din Rachitele, Emil Boc. In episodul de astazi Cotidianul se limiteaza la activitatea din SUA a acestui investitor "providential" pentru orasul de pe Somes.
HotNews informeaza: CNADNR a semnat cinci contracte de 693 milioane de euro pentru autostrazi. Anca Boagiu:
Oltenia produce energie electrica, dar nu putem lasa tot Gorjul pe minerit, in conditiile in care in Ardeal numai cine nu vrea nu munceste!
google-analytics.com