Cautare

9886 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (2.87 secunde)
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Dupa cateva saptamani petrecute in America cu ani in urma, mi-am schimbat biletul de avion ca sa plec mai repede.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Roxana Iordache publica pe blog un articol care confirma pasiunea in care traiesc unii oameni de dreapta autentici si de buna credinta. Supararea Roxanei Iordache nu e pentru cine ocupa culoarul stangii (PSD), ci pentru cine si de ce este ajutat sa se afirme pe culoarul dreptei:
Jurnalistul Florian Gheorghe a anuntat pe pagina sa de Facebook o veste trista: ... Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
In principiu, expunerea publica televizata este privilegiul celor foarte talentati sau al celor extrem de ridicoli.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii. Indiferent de ce se va intampla, taraboiul, tambalaul, babilonia din tara nu se vor opri cu una, cu doua.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
google-analytics.com