Cautare

9886 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (2.79 secunde)
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: ... Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
"As dori sa aduc in atentia dumneavoastra difuzarea integrala, in reluare dupa sarbatori, inca o data, a celor trei editii ale GALEI CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE, pe care le-am realizat in SUA, alaturi de oameni de succes, care mi-au oferit ajutor precum:
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. Pe ringul pietei de capital, fiecare secunda poate fi fatala.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Cazuri selectionate dintre cele raportate la ASFAN. La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri. Cazuri mai vechi 1.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga.
Sedinta comisiei parlamentare de ancheta privind cercetarea modului in care se gestioneaza amenajarile de irigatii si fondurile alocate va avea loc miercuri, 5 august, incepand cu ora 10:00.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
google-analytics.com