Cautare

9886 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (2.82 secunde)
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
Antena 3 : ... Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Ea apare pentru prima oara extrem de bine conturata in Biblie.
Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi! ... Aboneaza-te la canalul nostru: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Fabrica de Magiun Topoloveni - apartinand companiei SONIMPEX TOPOLOVENI - doreste sa-si serbeze intrarea in anul centenar alaturi de cei care apreciaza produsele traditionale romanesti de calitate.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
Cu regret o spun, dar tinerii din ziua de azi nu sunt deloc responsabili cand vine vorba de a-si intemeia o familie si de a avea grija de ea.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
google-analytics.com