Cautare

133 de rezultate pentru "angajari" (3.20 secunde)
Potrivit estimarilor facute de catre managerii societatilor comerciale pentru urmatoarele doua luni, se contureaza o crestere a activitatii din industrie, constructii, comertul cu amanuntul si servicii, in raport cu lunile anterioare, se arata intr-un raport al Institutului National de Statistica (INS).
Administram societatile cu acelasi numar de personal, pentru ca deocamdata nu se fac angajari", a declarat, la randul sau, Silviu Dumitru, directorul executiv al DGFP Dolj.
Zeci de romi si-au gasit de lucru In cadrul Bursei Locurilor de Munca pentru persoanele de etnie roma, care a avut loc la inceputul lunii iunie, 12 cetateni au fost angajati imediat, iar 37 au fost selectati in vederea unei angajari.
Din ianuarie 2007, cind se vor face angajari masive in Armata, noi vom avea nevoie de un numar mare de tineri pina in 26 de ani dintre care sa-i alegem pe viitorii militari profesionisti", ne-a spus seful Biroului Informare-Recrutare, lt.
In ultimele luni, oamenii si-au luat concedii fara plata, iar acum asteapta disponibilizarea, in conditiile in care trebuie facute angajari de personal pentru a deservi centralele termice de cartier.
Regia ar avea nevoie si de personal in plus, fiind deficitara la acest capitol la Sectia canal si apa. Stamatoiu nu a exclus posibilitatea unei redistribuiri de personal sau chiar de noi angajari.
"Deocamdata nu am colaborat cu firme care sa faca angajari in acest domeniu", a declarat Roxana Filip, coordonator resurse umane la Romconect International, firma de recrutare, selectie si plasament de personal.
La firmele de detectivi particulari care fac angajari se prezinta de obicei oameni fara experienta, insa dornici sa invete. Numai ca, avand in vedere aceasta profesie, nimeni nu are timp si nici mijloace adecvate pentru un cadru educational.
Si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat ca masura eliminarii prevederilor legale privind acordarea sporului de vechime in munca a defavorizat in mod nejustificat asistentii judiciari, avind ca efect restringerea exercitarii dreptului la egalitate in activitatea economica si in materie de angajari si profesie.
Conducerea Airbus a anuntat ca desfiintarea locurilor de munca se va face pe considerente de varsta, inghetarea recrutarilor si reducerea numarului de angajari temporare.
Nu facem noi angajari, ci redistribuim personalul. Organigrama trebuie aprobata, asa ca inca nu stim de cate posturi este vorba", a precizat Silviu Dumitru, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Site-ul mai sus-mentionat recomanda sa fiti prompt si sa anuntati managerul firmei care se ocupa de angajari de indata ce v-ati hotarat.
In luna aprilie, probabil, serviciul va face angajari de personal calificat si necalificat pentru 50 de posturi, dupa cum a aratat directorul adjunct al SPS, Dan Petre.
El mai spune ca amenzile pentru firmele ce practica acest gen de angajari sunt foarte mari, sanctiunile totale aplicate in primul trimestru al acestui an ridicandu-se la suma record de 176.000 de lei.
„În spatele rezultatelor mentionate se afla activitati de cercetare complexe si de durata, care au angrenat, în unele cazuri, întregul efectiv al serviciilor de investigare a fraudelor“, a precizat IGPR.Angajari fictive, salarii supradimensionateCa metode de lucru ale infractorilor, anchetatorii spun ca cel mai des, la solicitarile de împrumut, se apeleaza la identitate falsa (folosirea de carti de identitate false).
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
"Este vorba, in procente, de 50% angajari. In ultimul timp agentii economici ne-au cerut sa organizam astfel de burse o data la doua luni, iar cei de Universitatea 'Danubius' solicita o bursa pentru absolventii pe care-i au", a spus directorul AJOFM, Victoria Movileanu.
In acest caiet de sarcini este posibil sa fie prevazuta obligativitatea ca noul patron sa mentina obiectul principal de activitate al Menarom sau, in cazul in care face angajari, sa incadreze cu prioritate o parte dintre salariatii disponibilizati", ne-a mai precizat Gabriel Cristea.
Mircea Toader a precizat ca un alt motiv pentru care APIA nu a reusit sa faca functional programul de verificare prin GPS este acela ca "agentia este realizata prin angajari de rudenie, de prieteni, de altceva, nu este dintr-o categorie de oameni profesionisti".
Pana la inceputul saptamanii viitoare se va termina reangajarea unui numar total de 270 dintre cei 441 de angajati care au fost disponibilizati, iar, daca va fi necesar, anul viitor se vor mai face angajari", ne-a declarat liderul sindicatului din cadrul societatii, Viorel Ariton.
google-analytics.com