Cautare

129 de rezultate pentru "divort" (3.89 secunde)
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Probabil se merge spre divort.
Fecioara A doua zodie care este predispusa la divort este zodia Fecioara. ... Balantele vor o viata fara griji, iar daca nu este posibila, se ajunge la divort. ... Din aceasta cauza, se ajunge de multe ori la reprosuri si, in cele din urma, la divort.
Dimpotriva, par ca se afla la un divort dupa o casatorie paguboasa. ... E ca un divort in lumea buna, astora li s-a urat cu binele. ... E un divort cu nabadai, si regula este:
Or, in dosarul de divort 32852/4/2011 Inregistrat in data de: 20.12.2011 Obiect dosar:divort FARA COPII Materia juridica:
"Cand am stabilit valoarea taxei de divort la 800 de lei ne-am gandit ca este bine pentru a incuraja casniciile, nu divorturile", a spus primarita Elena Mosor.
Sotia lui Dinu Patriciu a depus actele de divort Ghinioanele se tin lant de Dinu Patriciu. ... Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
Drumul catre divort este pavat cu atitudini defensive, critica, blocaj emotional si dispret, este de parere dr. ... Indiferenta este o cauza sigura care duce la divort (Aaron Anderson, terapeut de cuplu).
Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu, a declarat, marti, ca demisia sa din Partidul Social Democrat, partidul din care a facut parte ‘‘mai bine de 20 de ani‘‘, poate fi asemanat cu un divort. ... ‘‘Demisia mea din PSD este ca un divort.
Nicolaescu a afirmat ca demisia din PSD, partid al carui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuita cu "un divort". "Demisia mea din PSD este ca un divort.
"Domnul senator Sergiu Nicolaescu si-a anuntat decizia fara sa comenteze motivele foarte mult, spunand, totusi, ca este vorba de o forma de divort.
"Utilizatorii activi pe retelele de socializare care sunt implicati intr-o relatie romantica pot descoperi ca se genereaza conflicte legate de Twitter care devin atat de serioase incat se ajunge la infidelitate sau divort" scrie in studiul.mentionat.
La nivel global, un divort din 3 a fost provocat, dupa ce el, sau ea, a cunoscut pe altcineva prin intermediul calculatorului.
perioada de la divort) noua ne-a facut bine. ... Cei doi au fost sa semneze actele de divort, tinandu-se de mana, iar la plecarea de la notar s-au sarutat.
Mai ales ca a facut pana acum suficient de multe alegeri gresite ca sa nu o poata intretine pe iubita sa fiica in facultate, motiv de vesnic scandal cu sotia si, in cele din urma, de divort.
Motivul pentru care cuplurile divorteaza din ce in ce mai des Casatoriile se incheie mai des printr-un divort daca sotiile sunt acelea care se imbolnavesc si sunt diagnosticate cu o maladie grava, intrucat sotii nu pot face fata acestor situatii dificile.
Inselatul Este cea mai comuna cauza care duce la divort. ... Banii nu ar trebui sa fie o problema intr-o relatie, dar cel mai probabil vor deveni o problema in cazul unui divort.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
google-analytics.com