Cautare

133 de rezultate pentru "angajari" (2.63 secunde)
Primaria ar putea face angajari la serviciul proiecte, unde sunt vacante zece posturi. Angajarea a macar cinci oameni se impune dat fiind faptul ca municipalitatea are in derulare proiecte europene de peste 10 milioane de euro.
In timp ce se clameaza necesitatea austeritatii, a reducerii cheltuielilor bugetare, multe dintre institutiile, companiile si agentiile de stat continua sa faca noi si noi angajari.
se taie intr-o parte si se sudeaza in alta, se disponibilizeaza, dar se promit mai multe angajari, se reduc lefuri, dar se anunta mariri de salarii.
Premierul Emil Boc a declarat ieri ca despre deblocarea posturilor se va discuta dupa 1 septembrie, deoarece nu se pot face in acelasi timp si angajari, si disponibilizari.
Perioada in care se pot face angajari succesive de proba pentru acelasi post este de maximum 12 luni‘, se mai precizeaza in proiectul de act normativ.
"In cazul concedierilor colective, exista interdictia ca angajatorul sa faca noi angajari timp de 9 luni, in acest fel incercam sa eliminam suspiciunea legata de eventuale abuzuri." • Ora 11:02:
Un amendament acceptat - in cazul concedierilor colective pe baza criteriilor actuale din Codul Muncii, exista interdictia ca timp de noua luni de zile sa nu se poata face angajari.
Obisnuit deja cu ' marile manevre ', Guvernul care s-a autoinventat prin angajari de raspundere fara responsabilitate si fara curajul de a infrunta scena politica parlamentara, a mai premeditat un scenariu de film ' cu buget redus ' :
In timpul dezbaterilor din plenul Senatului senatorii PSD si PNL au anuntat ca vor vota impotriva proiectului de lege fiind invocat atat faptul ca Guvernul ‘a ocolit cu agilitate Parlamentul‘ prin numarul mare de angajari de raspundere pe diverse legi, cat si faptul ca in punctul de vedere emis de Consiliul Legislativ se precizeaza ca abilitarea Guvernului se acorda doar pentru domenii care nu fac obiectul legilor organice.
Faptul ca au folosit toate tertipurile pentru a denigra Opozitia, in pofida faptului ca se declara cu totii democrati, faptul ca subjuga parlamentul prin nenumaratele angajari de raspundere sau tinerea sub cheie a unor proiecte legislative benefice, a devenit o stare de lucru a actualei puteri.
• Guvernul prin 14 angajari a adoptat cele mai importante legi - Codul muncii, dialogul social,reforma in justitie, vroiau acelasi lucru si cu reforma in sanatate;
nu ne-ati spus foarte clar daca veti continua sau nu sa guvernati prin angajari de raspundere sau prin ordonante de urgenta;
Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar pe ansamblul personalului bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, a declarat ieri vicepremierul Florin Georgescu.
Potrivit raportului CC la ICR s-au facut angajari fara concurs si s-au acordat majorari salariale in 2010, in timp ce tuturor bugetarilor li s-au taiat lefurile cu 25%.
Nu vor fi angajari in plus si avantajul foarte mare este ca, din fericire, la aceste structuri, oamenii sunt foarte bine pregatiti si au o experienta bogata atat in ceea ce priveste administratia locala, administratia publica si relatia cu Comisia Europeana.
O alta masura pozitiva pentru mersul economiei este si reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator. Aceasta initiativa a Guvernului PSD le permite astazi firmelor sa faca angajari si sa creeze noi locuri de munca.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit de la Guvernul Romaniei “dezlegare“ la angajarea a inca 50 de oameni, asta dupa ce anuntase ca va face curatenie de toamna si va disponibiliza 170 de angajati.
çn domeniul serviciilor, 46,2% din companii vor efectua noi angajari, fata de doar 37,5% din firmele de productie.
"Nu au fost facute inca angajari, dar in momentul in care contractul pentru sediu va fi semnat si bugetul aprobat, se va putea trece la organizare ", a spus Theodora Bertzi.
"Noi spunem ca nu se poate ca, in aceasta perioada determinata, care va fi de maxim 24 de luni, sa fie mai mult de trei angajari consecutive.
google-analytics.com