Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
Cezar Preda a subliniat ca momentul organizarii spectacolului este total inoportun, "avand in vedere ca oamenii sufera din cauza inundatiilor si a alunecarilor de teren". El a adaugat ca democratii vor lua o decizie luni in Biroul Permanent National. Pe de alta parte, surse din interiorul Aliantei sustin ca nu doar Preda este nemultumit de intentia liberalilor de a organiza in iunie o manifestare care sa marcheze 500 de zile de guvernare portocalie, ci si viceliderul PD Ioan Oltean alaturi de actualul ministru al Integrarii europene, Anca Boagiu.
Potrivit acelorasi surse, democratii considera ca un asemenea eveniment i-ar fi de folos doar premierului Calin Popescu-Tariceanu, care ar avea ocazia sa castige capital electoral. (N.N.)