Cautare

3896 de rezultate pentru "adrian" (5.32 secunde)
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. ... In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Adrian Nastase isi reconstruieste cariera politica in PSD acceptand sa participe, in premiera, la sedinta de partid a organizatiei locale la care este arondat de 16 ani, organizatie condusa de o social-democrata de 75 de ani.
Totodata, Oprescu a dezmintit faptul ca in spatele acestei decizii s-ar afla Adrian Nastase. ... Candidatura fara implicarea lui Nastase Pe de alta parte, Oprescu a declarat ca se simte jignit de informatiile despre o presupusa implicare a lui Adrian Nastase in aceasta intentie inca nematerializata.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Anuntul a fost facut de liderul local al PNG, Adrian Smarandoiu. ... Acesta din urma a primit si o functie de prim-vicepresedinte al PNG Tecuci", a declarat Adrian Smarandoiu.
O scrisoare deschisa adresata lui Adrian Nastase si semnata de 17 tineri din Organizatia Bucuresti a PSD invoca o revenire a fostului lider "in prima linie a disputelor politice".
Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Adrian Paunescu a cerut, luni, in plen, destituirea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, considerand ca nu poate colabora cu acesta. ... Adrian Paunescu s-a referit la procedurile de achizitie publica cu ocazia programelor europene de promovare a imaginii Romaniei in strainatate.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Democrat-liberalul Mircea Staicu, contracandidatul lui Adrian Nastase in colegiul uninominal Mizil, a participat, vineri, la lansarea cartii "Codul Zambaccian 2", el cumparand un volum pe care fostul premier i-a dat o dedicatie, pe care urmeaza sa il doneze Penitenciarului Rahova.
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. ... De asemenea, Adrian Nastase mai este si membru al Societatii Franceze de Drept International si al Societatii Americane de Drept International.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, il acuza pe Traian Basescu ca este vinovat pentru ca Adrian Severin nu a obtinut postul de ministru de Externe al Europei.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Alte nume vehiculate sunt ale lui Mircea Geoana, Cristian Diaconescu si Adrian Nastase. ... Intrebat daca s-a gandit deja la o echipa, Mitrea a raspuns ca vrea sa colaboreze cu Adrian Severin, Marian Sarbu si Sorin Oprescu, care ar putea reveni in PSD.
"Afirmatiile lui Adrian Nastase despre particularitatea candidaturii sale se cer deslusite mai atent. Chiar si ieri, la Pitesti, unde si-a lansat o carte, Adrian Nastase a fost intrebat, din nou, despre ce-l diferentiaza de ceilalti aspiranti la sefia PSD.
'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
'L-am condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Paunescu. Este o datorie de onoare pentru mine astazi, ca senator social-democrat, dar si ca roman, sa-l evoc pe omul politic Adrian Paunescu, cu care am avut prilejul sa fiu coleg de partid.
'Adrian Nastase: ... ' Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, lanseaza, pe blogul personal, un nou atac la seful statului, pe care il numeste "mizerie de om" dupa declaratiile facute de Basescu in legatura cu seful CJ Arges, Constantin Nicolescu:
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca eurodeputatul PSD Adrian Severin trebuie sa-si dea demisia atat din PSD, cat si din Parlamentul European. ... "Adrian Severin a gresit si trebuie sa-si asume responsabilitatea politica".
google-analytics.com