Cautare

3896 de rezultate pentru "adrian" (3.29 secunde)
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
Si, poate cel mai interesant, ce spune Adrian Nastase? ... Alte ironii, de pilda cele vizandu-l pe colegul sau de partid Robert Negoita, sunt sub clasa internationala a omului de drept si de blog Adrian Nastase:
Adrian Nastase merge mai departe in privinta "documentului secret" al FMI.
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
Adrian Nastase:
Iese Adrian, intra salvio. ... xx Inigo Perez vede galben pentru un fault la Adrian, la 18 metri de poarta, pozitie centrala. ... Adrian este surpins in pozitie de offside.
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
La 7 ani de la moartea poetului Adrian Paunescu:
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
FLORIN RISTEI, ADRIAN NOUR s.a. ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
"Cazul Nastase - o lupta politica dusa la umbra actului de justitie" Toata evolutia cazului Adrian Nastase, din 2005 și pana in prezent, reprezinta o lupta politica dusa la umbra actului de justitie, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exculusivitate pentru Inpolitics.
Adrian Nastase: ... Ce sperante are pentru 2014 Fostul premier Adrian Nastase a isi aminteste de cel mai dificil moment din spatele gratiilor, care a avut loc in urma cu un an: ... Despre anul 2013, Adrian Nastase nu are cuvinte bune. ... Adrian Nastase a adaugat:
Adrian Iovan a murit cu gandul la fiul sau in varsta de 7 ani, Albert, pe care il are cu cea de-a doua sotie, creatoarea de moda Romanita Iovan. ... "Albeert, te iubeeesc!", a strigat Adrian Iovan cu ultimele puteri, in momentul in care a simtit ca se duce.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Adrian Streinu-Cercel: ... Acestea sunt datele prezentate de Adrian Streinu-Cercel, managerul spitalului Matei Bals, in cadrul unei conferinte de presa. ... Este posibil sa fie vorba de alte infectii originare din aceasta zona", a declarat Adrian Streinu-Cercel.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) Institutul Cantacuzino va produce anul viitor vaccin antigripal, iar pe termen mediu, vaccinul BCG si DTP, astfel incat Romania sa fie capabila sa-si acopere, prin productia interna, mare parte din necesarul de vaccinuri esentiale, obligatorii, anunta Adrian Ionel, managerul Institutului.
google-analytics.com