Conservatorii lui Durbaca fug la partidul lui Becali. Anuntul a fost facut de liderul local al PNG, Adrian Smarandoiu. Becalistul a anuntat ca intreaga filiala de la Tecuci a Partidului Conservator a migrat in curtea Partidului Noua Generatie. "Toata organizatia PC de la Tecuci a venit la noi. E vorba despre citeva sute de oameni. Chiar si presedintele de acolo, Iulian Tocu, a venit la PNG. Acesta din urma a primit si o functie de prim-vicepresedinte al PNG Tecuci", a declarat Adrian Smarandoiu.

Becalistul galatean a mai spus ieri si ca motivul pentru care Tocu si ai lui au fugit din PC il reprezinta lipsa de interes a conducerii Organizatiei Judetene fata de problemele cu care conservatorii se confrunta la Tecuci. "Am inteles ca pe Eugen Durbaca nu prea il interesa ce se intimpla cu organizatia din Tecuci. Pina la urma noi nu putem decit sa ne bucuram ca ne-au venit in partid oameni valorosi", a mai spus Adrian Smarandoiu.

"Oricum ii dadeam afara"

Presedintele galatean al Partidului Conservator, Eugen Durbaca, ne-a dexclarat ca nu are cunostinta de trecerea oamenilor sai la PNG, dar ne-a marturisit ca luase deja decizia de a schimba intreaga echipa de conducere de la Tecuci. Motivul pentru care liderul conservator dorea sa faca acest lucru este reprezentat de rezultatele slabe inregistrate de filiala PC de la Tecuci. "Eu le-am spus ca vreau sa-i schimb. Am si numit o echipa care sa evalueze activitatea celor din conducere si care trebuie acum sa propuna o echipa de conducere interimara. Va mai pot spune si ca, daca PC avea la Tecuci citeva sute de membri, nu mai ceream schimbarea conducerii de acolo. In plus ceea ce trebuie stiut este ca luna trecuta am facut un sondaj de opinie, iar Tecuciul era foarte slab", ne-a declarat ieri Eugen Durbaca.

Adrian Smarandoiu a mai anuntat si ca o parte a conducerii locale a PNTCD si-a facut bagajele si s-a "mutat" in partidul lui Becali. "Adrian Secrieru si Adrian Silivestru, fosti membri in conducerea organizatiei, au luat decizia de a se inscrie in PNG", a precizat Smarandoiu.

Conservatorii si taranistii au inteles ca singura cale care trebuie urmata pentru ca romanii sa traiasca bine este cea aratata de "razboinicul luminii". Becalistii galateni au reusit, cel putin asta declara, sa racoleze oameni importanti din PC si PNTCD.