Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (2.96 secunde)
- Prin declaratiile publice ulterioare, unele fiind mentionate la TITLUL III, Presedintele a recunoscut chiar el, explicit, ca, prin participarea sa directa la actiunile de strada ilegale si violente (au fost realizate acte de amenintare si intimidare la adresa persoanelor cu atributii in exercitarea puterii de stat, au fost blocate cai de transport, s-a creat starea de pericol privind securitatea nationala).
Foarte multi ne-ati acuzat ca tot ce facem sunt acte venite in sprijinul unui om, ceea ce e neadevarat. ... Foarte multi ne-ati acuzat ca tot ce facem sunt acte venite in sprijinul unui om, ceea ce e neadevarat.
b) aproba sau avizeaza, dupa caz, proiecte de acte normative;
Administratorul Vinalcool Tanacu, Sandu Arcalianu, a primit 4 ani inchisoare pentru infractiunea de folosire de acte falsificate, iar alti 5 vamesi au primit pedepse cuprinse intre 1 an si 6 luni si 3 ani pentru savirsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual, plus ca ei au de platit in total aproape 4 miliarde de lei reprezentind accize si TVA, plus majorari si penalitati.
ßi la Senat, presedintele acestuia, Nicolae Vacaroiu, a reclamat faptul ca unele acte normative supuse dezbaterii sunt anticonstitutionale. ... Acte normative neconstitutionale Nici presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, nu a fost prea incantat de actele normative trimise de Guvern Parlamentului.
Dintre cele cateva acte normative finalizate de deputati, doua sunt ordonante de urgenta pentru ratificarea unor acorduri privind readmisia persoanelor, incheiate cu Estonia si Slovacia, la care se mai adauga o ordonanta pentru ratificarea Protocolului privind combaterea terorismului, semnat la Atena in decembrie 2004.
Astfel, pentru colectarea datoriilor fiscale, o serie de acte administrative, emise prin intermediul mijloacelor informatice, sunt valabile fara semnatura si stampila organului emitent.
De altfel, ministrul Blaga a facut un apel la toti cei care doresc sa plece peste granita sa faca acest lucru cu acte in regula, fara ca autoritatile romane sa fie puse in situatia, deloc placuta, de a primi din nou in tara romanii intorsi de la granitele statelor europene pentru ca nu au acte in regula.
Acesta a declarat, in baza cam acelorasi acte normative invocate de prefect, ca este compatibil, sustinind ca fiul sau nu i-a fost subordonat direct lui, ci vicepresedintei Marcela Lozneanu, careia i-a fost delegata prin dispozitie si coordonarea activitatii DJDP.
Argumentul senatorului PSD este ca „elementele sensibile“ ale respectivelor acte normative nu apar in „Monitorul Oficial“, desi Constitutia obliga.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Actele de vandalism , coloanele de fum ce se ridicau din centrul Capitalei, disparitia - practic a politiei de pe strazi, ezitarile Armatei de a interveni (motivata de acuzele legate de implicarea in actiunile de reprimare a manifestatiilor din decembrie 1989) - au starnit o mare ingrijorare in randul cetatenilor Capitalei si din tara, oamenii care votasera masiv si liber in 20 mai neintelegand cum de sunt posibile si care sunt motivatiile acestor acte anarhice.
Senatorul democrat, Marius Marinescu, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, a anuntat ieri ca solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa aiba drept obiective anchetarea suspiciunilor de coruptie care planeaza asupra privatizarilor, ajutoarelor de stat, achizitiilor publice, scutirilor de la plata impozitelor, acte ale Guvernului, hotarari de Guvern, ordonante, emise pentru favorizarea unor grupuri de interese, credite guvernamentale de stat, din 1995 pana in prezent.
Nimeni nu a cautat cu adevarat urmele acestor acte in arhiva Directiei Artelor Plastice din cadrul Ministe¬rului Culturii, 1953-1958. ... In toti acesti 9-10 ani de proces, nimeni nu a cautat niste acte, niste documente in arhive!
Staicu se da proprietar cu acte in regula Judecatoria Craiova s-a pronuntat pe 25 ianuarie 2006 si a dispus anularea procesului-verbal de la licitatia din 5 decembrie 2005.
Ori primarul Solomon stia inca din 11 mai ca examenul din 26 mai va fi reprogramat, caz in care a semnat, de control, doua acte cu acelasi numar de inregistrare, in aceeasi data, dar pentru zile diferite - 26 mai si 2 iunie, ori unul dintre documente este un fals grosolan.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Mai exact pot descoperi niste neconcordante intre suma din acte si cea din mana sau pot primi mai putini bani decat se asteptau in urma unui proiect extra.
Stiu ca ar fi vorba de vreo 20 de metri patrati mai la strada pe care sustine ca are acte. ... Eu am cumparat de la oameni 15.000 de metri patrati si am acte".
290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
google-analytics.com