Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (3.26 secunde)
Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
Dar acest lucru inseamna ca toata marfa sa fie cu acte in regula. Micii comercianti care au marfa fara acte, de regula, nu emit bonuri.
Mentionam ca toate aceste aceste acte sunt semnate personal de primarul general Train Basescu, lucru care nu era si nici nu este uzual.
Cei care muncesc, cei care se pun la punct, cerceteaza, isi iau diplome, acte se vor plia si vor sti sa bata la usile potrivite vor reusi sa traga linie si sa vada ca vor avea un an profitail.
Doamnele isi fac vant cu plicurile de acte, domnii bataie din picioare nervosi ori dau marunt din buze, in numai de ei stiute alinturi. ... Cozi planificate, organizate, impartite pe zile, pe ore, pe dimineti si dupa-amiezi, pe depuneri de acte ori ridicari de acte etc.
Giurgiului, sector 4, de unde a sustras o borseta cu acte si o geanta tip laptop cu acte si bani, iar la data de 11.09.2010, ora 14.25, a patruns intr-un autoturism marca Dacia 1310, ce se afla parcat pe Sos.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Contestatarii au reclamat faptul ca, la intocmirea caietului de sarcini, nu s-au respectat mai multe acte normative in vigoare, desi acest lucru ar fi trebuit sa-l faca inainte de inceperea licitatiei.
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
"In cadrul perchezitiilor, am ridicat documente si acte falsificate care dovedesc clar activitatea infractionala, atit in ceea ce-l priveste pe Iosif Kovacs, cit si in cazul lui Sos Rolland, complicele sau”, sustine Tiberiu Sigartau.
Pentru ei, daca justitia isi face cu adevarat datoria, avem de-a face cu acte de asa-zisa "politie politica".
Pot vota cu urna speciala alegatorii netransportabili din cauza de boala sau invaliditate care au facut o cerere scrisa in acest sens, au anexat copii ale unor acte medicale sau alte acte oficiale din care sa rezulte ca sunt netransportabile, domiciliaza in raza teritoriala a sectiei de votare respective si daca este asigurat secretul votului.
“Au existat acte de cenzura, au existat acte de manipulare si a existat o propaganda pentru partidul de guvernamant si pentru Guvern“, a spus ea.
Dupa investirea in functia de ministru al Administratiei si Internelor i-ati promovat pe chestorul Ioan Dascalu (suspectat de sindrom de autism) in functia de secretar de stat (prim-adjunct al ministrului) in Ministerul Administratiei si Internelor si pe chestorul Alexandru Tanco (suspectat de acte de coruptie) in functia de adjunct al sefului Inspectoratului General de Politie, ambii detinand in ultimii ani functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad si fiind cunoscuti ca apropiati ai dumneavoastra si ai primarului Gheorghe Falca (care a fost coleg de facultate cu Dascalu la Institutul Politehnic din Timisoara).
suntem judetul cu un indicator de 98% la ceea ce inseamna inspectie fiscala, adica la numarul de acte de inspectie fiscala din numarul total de acte, in care s-au stabilit sume suplimentare peste cele declarative.
suntem judetul cu un indicator de 98% la ceea ce inseamna inspectie fiscala, adica la numarul de acte de inspectie fiscala din numarul total de acte, in care s-au stabilit sume suplimentare peste cele declarative.
196 din 13 martie 2008, cu modificarile si completarile ulterioare, prin prezentul proiect se propune si suspendarea aplicarii, pana la data publicarii rezultatelor alegerilor din anul 2012 in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, urmatoarelor acte normative: ... In vederea implementarii dispozitiilor prezentului proiect vor fi elaborate urmatoarele acte normative:
O situatie interesanta s-a inregistrat, potrivit comisarului sef Alexandru Nicolae, cand "doua masini ce tranzitau Portul Constanta din Statele Unite spre Republica Moldova prezentau indicii ca ar proveni din traficul de automobile transoceanic, atunci am cerut o verificare autoritatilor din Statele Unite, dar, deoarece in State vanzarile auto se fac cu foarte putine acte, acesta a durat cateva luni timp in care masinile au stat in port in container, intr-un final sa aflam ca masinile aveau acte in regula, iar noi a trebuit sa platim stationarea containerului in port 8 USD pe zi”.
Va continua, probabil, formula in care mai marii Ministerului Justitiei semneaza acte normative peste capul directorilor de la Departamentul de Avizare, uneori impotriva sfatului lor direct, asumat in scris.
Declarand neintemeiate sesizarile Consiliului Superior al Magistraturii si Presedintelui Romaniei, Curtea explica, pe de o parte, cum Parlamentul poate delega Guvernului printr-o lege speciala de abilitare competenta de a emite ordonante, iar pe de alta parte, ca executivul nu are obligatia constitutionala sau legala de a solicita avizul Consiliului Superior al Magistraturii in materia in care a legiferat, iar Consiliul Superior al Magistraturii nu are abilitarea legala de a emite un astfel de aviz.De altfel, jurisprudenta Curtii Constitutionale a stabilit demult ca in cazul elaborarii si emiterii unor alte acte normative, legea nu prevede obligatia solicitarii avizului Consiliului Superior al Magistraturii, astfel ca exigenta acestei autoritati publice de a aviza acte normative care nu se circumscriu activitatii autoritatii judecatoresti depaseste sfera atributiilor sale constitutionale.
google-analytics.com