BERBEC. Berbecii au din start un inceput de an interesant. E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni. Discutam de miscarile care au loc de-a lungul acestui an in zona profesionala ca cei care au avut noroc de o schimbare de loc de munca vor avea numai beneficii, cei care nu au facut schimbarea s-ar putea sa o faca in 2016. Atentie la sanatate ca sunt active zonele care se pot croniciza.

TAUR. Ei au un cuvant cheie in 2016: dragostea. Cei care sunt in relatii noi pot sa aduca pe lume copii, cei care au copii in 2016 pot deveni bunici, iar cei care sunt singuri se pot indragosti. Au si taurii un plus care mizeza pe cariera si inventivitate. Intre 17 aprilie - 29 iunie pot aparea mici cutremure sau mai mari existentiale in zona matrimoniala. Cei care stiu ca au ceva de rezolvat cu partenerul de viata trebuie sa fie atenti sa gandeasca cat de mult tin la relatia respectiva.

GEMENI. Data de 9 mai este cu o incarcatura speciala si cu semne din partea universului. Este un an plin de aventura pentru Gemeni. Cei curajosi fac fata, celor care sunt mai slabi de inger le va fi mai greu: va fi un an cu dusuri scotiene. Cei care au forta, tarie de caracter stiu exact ce-si doresc si nu lasa lucrurile la voia intamplarii, vor avea de castigat intr-un astfel de an de vreme ce steaua lor este cea mai vizibila.

RAC. Racii au un an bun in plan relational. Cei care muncesc, cei care se pun la punct, cerceteaza, isi iau diplome, acte se vor plia si vor sti sa bata la usile potrivite vor reusi sa traga linie si sa vada ca vor avea un an profitail. Exista doua eclipse de luna in 2016, luna fiind astrul lor. Data de 20 martie si 16 septembrie reprezinta momente de cotitura.

LEU. Leii au doua aspecte favorabile in 2016. Pe data de 9 septembrie Jupiter va intra in Scorpion. Norocosii, beneficiarii directi vor fi Balantele pentru ca au patimit suficient si acum. Pana pe 9 septembrie este activa Casa Banilor. Sectorul astrofinanciar aduce tot felul de materializari, de schimbari legate de bani. Acolo unde exista probleme in justitie, legate de bani, vor trebui sa reprezinte esenta de destin a nativilor Lei.

FECIOARA. Fecioarele beneficiaza de prezenta lui Jupiter, vor avea parte de un an de exceptie.Totul parca se muta in zona Fecioarei si beneficiile, suportul, promovarea, castigurile vor aparea la nativii acestei zodii. E o zodie dubla, iar cele care din diverse motive au gandit gresit, au actionat gresit, atunci vor simti in 2016 cum vin facturile restante si cum trebuie sa le achite. Dupa 9 setembrie va intra in Sector astrofinanciar deci nu sunt afectate castigurile directe, iar cei care in 2016 isi doresc schimbari, la fel aspectele sunt pozitive.

BALANTA. Vesti foarte bune pentru Balanta incepand cu data de 22 mai in mod special. Din acea zi lucrurile incep sa intre intr-o zona de confort in plan psihic, emotional sau din sfera profesionala, de gandire, de lucruri mai delicate. Cu adevarat noroc vor avea din data de 9 septembrie. cand Jupiter va intra in constelatia Balantei. Noroc pentru cele care sunt sensibile, corecte, pentru ca Jupiter este justitiar, iar cele care au fost agresive, incisive pot avea de patimit chiar cu Jupiter.

SCORPION. Un an decisiv in plan sentimental, plin de evenimente, cu persoane influente, cu un cerc relational activ, li se vor deschide usi la care nici cu gandul nu gandesc. Vor aparea persoane importante in viata lor atat de influente si vor primi niste propuneri deosebite in asa fel incat succesul care poate aparea intr-un astfel de an este unul destul de rar. As spune ca pun bazele a ceea ce isi doresc sa faca in 2017. Din vara, din luna mai, pe 22, undeva la sfarsitul primaverii energia interioara se dubleaza. Este un an plin de pasiuni si de tentatii.

SAGETATOR. Sagetatorii au inceput de an foarte bun pentru a va atinge obiectivele in plan profesional. Unii pot fi chiar promovati in astfel de situatii si pot obtine niste proiecte la care alta data doar visau. Sa nu se imbete cu apa limpede de izvor, sa vada doar ca sunt pe cai mari. Anul nu are neaparat prioritate pe dragoste, decat in situatiile in care revin iubiri din trecut. Vor munci foarte mult, nu se vor gandi la dragoste decat unii din ei.

CAPRICORN. Este un an foarte bun in Casa Spiritualitatii si in Casa Strainatatii - vestile sunt legate de strainatate, vin din strainatate. Mai exista un aspect legat de locul de munca, care poate sa fie intr-o alta localitate sau in strainatate. Parteneriatele cu strainatatea sunt foarte bine sustinute, deci care lucreaza in multinationale. E bine sa traga tare pentru ca acolo este sustinerea. Deviza este: schimbi locul, schimbi norocul.

VARSATOR. Varsatorii sunt bine sustinuti in zona colaborarilor. 2016 le este favorabil, finantarilor, sponsorizarilor, mostenirilor, finalizarii de acte, inclusiv acte de succesiune. Sa vanda un teren, sa isi schimbe masina, mobila din casa, deci activitate intensa cu deschidere foarte larga. De aceea au nevoie de banuti suplimentari pentru a-si atinge obiectivele in acest sens.

PESTI. Pentru Pesti, 2016 este sustinut in zona parteneriatelor. Pestii singuri se pot casatori. Daca au o relatie si nu este conforma, vor renunta in 2016 la acea relatie. Tot ce tine de axa de destin este foarte bine sustinut. Cei care lucreaza in echipa, cei care sunt toleranti, vor reusi in 2016 sa indeplineasca ceea ce nici cu gandul nu gandesc.