Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (3.16 secunde)
Daca nu se va intimpla acest lucru, probabil ca se va proceda ca la inceputul anului 2001, cind s-au schimbat denumiri de institutii si o serie de acte normative pentru a se organiza concursuri de directori care sa fie cistigate de apropiatii noii puteri.
Primarii liberali i-au cerut premierului si, totodata, sefului de la partid, Calin Popescu-Tariceanu, sa-i consulte inainte de a initia acte normative referitoare la administratia publica.
Pe ordinea de zi a Camerei vor figura in prima parte a sesiunii februarie-iunie o serie de acte normative adoptate de Senat in sesiunea extraordinara de la sfarsitul lui ianuarie cum ar fi, de exemplu, ordonantele RAFO si OUG nr.
In aceste cazuri, solicitarea trebuie sa fie facuta anterior datei votarii si trebuie sa fie insotita de acte medicale doveditoare.
exercitarea dreptului de vot numai in baza cartii de alegator, folosirea altor acte de identitate fiind exclusa; intezicerea listelor electorale suplimentare;
Luni si marti, procurorii anticoruptie si ofiteri ai Politiei Judiciare au descins la Primaria Bacau, de unde au ridicat acte referitoare la activitatea fostului primar Sechelariu.
Si anume, tehnica tragerii de timp, pentru ca acte normative importante, propuneri legislative importante sa nu poata fi supuse dezbaterii noastre.
Traian Jipa, pensionar cu acte in regula de la 1 martie Una peste alta, prin targ umbla tot felul de zvonuri, cum ca acest control anuntat nu vizeaza numai IPJ Constanta, ci si alte institutii, precum Inspectoratul Teritorial de Jandarmi Constanta si Politia de Frontiera.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Potrivit lui Melescanu, toti cei audiati de comisie au declarat ceea ce se regasea si in documente, dar nimeni nu a deschis vreunul dintre containere pentru a verifica daca inauntru se afla ceea ce este inscris in acte.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
fara hartii, fara acte, fara nimic, doar sa iasa. Surse din Palatul Victoria au declarat pentru Jurnalul National ca Emil Boc a chemat la el angajati ai compartimentului administrativ al SGG si le-a scris, personal, pe un biletel, incaperile care trebuie eliberate urgent.
Curtea Constitutionala constata, cu majoritate de voturi, ca propunerea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu "se refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in exercitiul mandatului care, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei, in sensul prevederilor art.95 alin.(1) din Constitutie", ramanand ca Parlamentul sa se pronunte asupra gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie.
Urmatorul pas este cucerirea unor parti din organizatiile locale ale PSD si ale PNL, prin diverse acte administrative, in acest scop fiind folositi prefectii.
- La Bucuresti, reprezentanti ai MAE declara pentru MEDIAFAX ca nu s-a primit nicio nota verbala din partea Ministerului moldovean de Externe si ca din iunie 2008, cand s-a incheiat ultima runda de negocieri cu Chisinaul, MAE nu a primit nicio pozitie sau propunere din partea MAEIE privind acte bilaterale.
"Colaboram bine cu Miu, dar existau situatii cand nu aveam cunostinta de anumite acte pe care le facea acesta.
Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte. Unul dintre functionari era consilier guvernamental, angajat la SGG si subordonat al lui Micky.
Se va avea in vedere solutionarea cu prioritate a cererilor privind eliberarea de noi carti de identitate sau, daca acest lucru nu este posibil, pentru acordarea unor acte de identitate provizorii.
Procurorii spun ca Marian Verenciuc racola tinere, carora le facea rost de acte si le aranja transportul spre Grecia, la fratele sau.
Nemultumirea fostului sef al statului pe aceasta chestiune a fost starnita de o posibila prevedere a viitoarelor acte normative. In acest sens, Ion Iliescu a explicat ca intentia actualei guvernari de a restitui proprietatile pe vechile amplasamente nu se coreleaza cu realitatile de pe teren.
google-analytics.com