Cautare

1354 de rezultate pentru "acte" (4.35 secunde)
Cu toate ca societatea, al carei administrator este un oarecare Emil Oprea, era cu totul necunoscuta din punctul de vedere al marilor actori ai economiei constantene, Stefan Mihu, directorul AFP Constanta, Stefan Branza, adjunctul acestuia, si sefii de servicii din cadrul aceleiasi institutii - Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu- au semnat fara sa clipeasca fisele de risc pe baza carora patronul Price Steel a reusit sa incaseze de la casieria Fiscului constantean aproape 5 milioane de dolari, bazandu-se si pe o prevedere legislativa extrem de dubioasa care permitea rambursarea TVA-ului aferent exporturilor doar pe baza simplei solicitari scrise si a unor acte doveditoare destul de "subtiri" depuse de exportator, controlul fiscal al veridicitatii acestor exporturi urmand a se realiza ulterior incasarii banilor.
Dincolo de intrebarea legitima privind sursele unor astfel de acte, de multe ori clasificate, ramane obstinatia fostului consilier al lui Emil Constantinescu la persoana lui Basescu.
Valentin Varlan traducere Sanziana Stoican A trada = A insela in mod voit si perfid increderea cuiva, savarsind acte care ii sunt potrivnice.
ACTE NECESARE: - pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara. NOTA - Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.
Acuzat de acte de terorism, haiducul din Cotnari nu s-a lasat intimidat si l-a dat in judecata pe Dan Voiculescu din cauza prezentarii tendentioase a actiunilor sale la televiziunea mogulului conservator.
Numai din 2005 ne ramasesera 115.782 de acte administrative, dintre care 6.000 de hotarari de consiliu local, 201 ale CJ, 406 dispozitii ale presedintelui CJ Dolj si 109 dispozitii ale primarilor doljeni", a explicat Eugen Marinescu, directorul Directiei contencios administrativ a Prefecturii Dolj.
o adevarata piesa cu trei acte, rezumata la o singura pagina, comenteaza Redgrave. A reusit cumva sa creeze o intreaga lume, o intreaga viata umana, in doar cateva momente.
Refugiatii, prizonierii rusi intorsi din Germania, prizonierii germani in drum spre tarilor lor, se dedau la acte de vandalism, violente, crime, distrugeri, care au destabilizat complet ordinea in Basarabia.
Am calculat pentru subiect datele pe luni din cursul anului, in care se recomanda a intreprinde sau a incepe actiuni importante pentru viata sa, precum si pe cele in care nu se recomanda, deci care nu-i sunt favorabile unor acte de importanta.
Deputatul PD Stelian Dutu este anchetat de biroul teritorial Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este suspectat de comiterea unor acte de coruptie.
Ei nu vor putea sa ceara guvernului acte in scopul declansarii urmaririi penale a membrilor executivului, in conditiile articolului 109 din Constitutie.
Suntem in situatia cand aproape 300 de hectare cerute nu pot fi justificate cu acte, iar noi nu dam titluri de proprietate in lipsa unor documente", a precizat subprefectul Panduru.
Dupa votul final, deputatul PSD Ion Stan a explicat optiunea sa negativa prin faptul ca avalansa de acte normative lansate de Guvernul Tariceanu nu face altceva dcat sa creeze "institutii peste institutii care se vor calca pe picioare".
Primaria Craiova invoca doua acte normative care reglementeaza amplasarea panourilor publicitare, dar pe care nu le respecta. Ordinul nr.
DNA a facut verificari cu privire la posibile acte de coruptie legate de primirea unor bunuri de patrimoniu in valoare de peste 1,5 milioane de euro, insa probele nu au scos la iveala savarsirea unei astfel de infractiuni.
O tara in care populatia este saraca din cauza unor acte de incompetenta ale guvernantilor este o tara amenintata", a mentionat Turcan.
Sunt multe acte normative care nu au legatura cu realitatea. Cred ca o astfel de intalnire era mai mult decat necesara, pentru ca numai astfel senatorii pot afla, cu adevarat, problemele cu care se confrunta primarii si presedintii de consilii judetene.
Il intreb pe acest viceprim-ministru Gheorghe Copos, care este suspectat de multe acte de coruptie si afecteaza integrarea la UE si increderea investitorilor straini - "Cand va dati demisia, domnule Gheorghe Copos sa nu afectati aderarea la UE?".
Deputatii au mai mult de lucrat La randul lor, deputatii au parcurs in prima jumatate a acestei sesiuni 43 dintre cele 98 de acte legislative trimise de Guvern cu titlul de prioritati.
Prejudiciul cauzat prin aceste fapte este de 969.769.683 de lei, iar pentru a oferi o aparenta de legalitate acestor fapte, inculpatul a falsificat acte ale celor doua organizatii sindicale, cum ar fi dispozitii de plata, ordine de deplasare sau referate pentru decontarea avansului.
google-analytics.com