Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (2.57 secunde)
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Neavizatii pot crede ca e masina unui excentric caruia îi place culoarea portocaliu. Dar nu vorbim de orice portocaliu, vorbim de Electric Orange metalizat. Si nu vorbim de orice Focus, vorbim de Focus ST. De ce este deosebit?
Cadillacul Sedan de Ville din fotografie, fabricat in 1956, si-a petrecut viata pe drumurile americane, in lungi calatorii de vacanta in Mexic, Alaska sau excursii anuale pana in Florida, ruland in total peste 100.000 de mile.
Irv Gordon (foto) este un american pasionat de automobilism. Omul e nebun dupa o masina, un Volvo P 1800 pe care a cumparat-o in 1966. Irv Gordon a implinit 70 de ani si a stabilit un record important.
Motorstorry ofera cateva "Sfaturi pentru condusul pe timp de iarna", pe care le puteti citi in continuare. Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
GEORGE CUSNARENCU) Un document extrem de interesant a aparut cu ceva timp in urma pe site-ul publicatiei britanice dailymail.co.uk.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani. Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde. Porsche-ul va fi folosit pe DN1 pentru a urmari soferii care apasa prea tare pedala de acceleratie.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Spitalul de Urgenta Craiova e de multe ori gazda unui spectacol nu tocmai placut: oameni suferinzi, raniti in diverse accidente. Sansa lor e de multe ori in mainile chirurgilor plastici.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
Un nou semn de circulatie introdus de Codul Rutier. Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad.
google-analytics.com