Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (2.72 secunde)
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ; "Beat la volan, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la fata locului" si...
Ce categorii de soferi nu vor mai putea obtine permisul de conducere?
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Mancatul, bautul si fumatul, niciodata la volan Prin comparatie cu alte activitati care ne distrag atentia, acesta poate parea benign, pentru ca nu necesita prea multe miscari suplimentare la volan, iar sandvisul sau sticla de apa pot fi desfacute fara pericol atunci cand asteptam la semafor.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. ... - Vai de capul meu, sunt bolnav de tuberculoza. - Bine, atunci de ce ai mai venit? ... -------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte.
Am testat pe pista de la aeroport Infiniti G35, Hummer H3 si Infiniti FX 35, trei dintre modelele pe care le ofera spre vanzare EUROCAR Craiova. Am avut ocazia sa testam Hummer H3 , Infiniti G35 si SUV-ul FX 35, puse la dispozitie de Eurocar Craiova.
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice.
Straluceste, chiar daca e putin murdara si ar avea nevoie de un „dus“. ... Nu pot sa nu observ jante din aliaj mari, de 17 inci, si evacuarea cromata dubla. ... Interiorul este asa cum ma asteptam, usor înghesuit, spartan în privinta spatiului de depozitare.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari.
Motor V12 de 6 litri, biturbo, "cumintit" electronic la 320 km/h, 670 de cai-putere si cuplu de 1.000 Nm. Nu e iluzie, este cel mai puternic AMG de pâna acum:
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
google-analytics.com